hayatinbaharinda E nabıza baktım yok. Bana sms geldi 10:40′da kendi doktoruma gittim aynı güne rndevu aldım o da dedi bana yok diye. Akşam oldu hala e nabıza giriyorum ziyaretim bile gözükmüyor. Nerden ulaşcam ben sonuçlara yardımcı olursanız ne mutlu ❤️😭
hayatinbaharinda _Ebrukaracan06_ Baya baktı ama yok dedi öğleden sonra e nabızına bakar ol boştan yere bekleme eve git ordan bak çıkınca gel dedi.
hayatinbaharinda _Ebrukaracan06_ Evet sabah erken saatte girdim 10.40′da işim bitti. Sms olarak sonuçlarınız çıktı doktorunuzdan muayene alabilirsiniz diye yazıyodu doktora randevu aldım almadan önce kendim baktım yoktu. Sonra sizin dediğiniz gibi doktora belki gelmiştir sonuçlarım diye gittim o da yok dedi. 😄
hayatinbaharinda _Ebrukaracan06_ Siz orda mı yaptırdınız eğer yaptırdıysanız sonuçlarınız hemen çıktı mı 🥹 Teşekkür ederim bu arada ☺️
_Ebrukaracan06_ hayatinbaharinda ben ilk kızımda Bilkent’te yaptırdım ne zaman çıktı hatırlamıyorum oğlumda da Etlik’de yaptırdım Doktor’un yanından çıktım kendi doktoruma girdim sonuçlara baktı hemen bekletmedi beni