cakar1616 Kızlar AST 30.1 ALT 115 cıktı henüz 7 haftalık gebelik var cok yüksek cıktı dedi doktor karaciğer değerlerim çok yüksek çıktı bunu yaşayan var mı neden oluyor bilen var mı
aysl06 cakar1616 gebelikte yükseliyor diye biliyorum doktor bişey demedi mi benimde WBC 15 çıktı yaşayan var mı acaba
takashi cakar1616 her iki hamileliğimde de yüksek çıktı başlarda sizin gibi meğer folik asit karaciğerlerime iyi gelmiyormuş bir iki hafta bırakıp tekrar kan verdiğimde normale dönmüştğ
busrnck Benimde birkaç aydır yüksek çıkıyor seninki kadar olmasa da. Benim pcos var o da etkiliyor . Bir de hafif karaciğer yağlanması var bende. Dengeli beslenmeye özen gösteriyorum bu ara, bi tık düzeldi değerlerim.
cakar1616 busrnck ben şu an düşük önleyici ilaçlar kullanıyorum onların yan etkisi olacağını düşündük doktor şu anlık bırak dedi dahiliye randevu aldık yani bugün her şey netleşecek
cakar1616 aysl06 ilac kullanıyordum düşük önleyici işte folik aşıt vesaire şu anda onları bıraktırdı bir dahiliye doktoru görecek orada tahlil vs yapılacak ondan sonra devam ettirip edilmeyeceğini ortaya çıkacak ne yapcaz şaşırdık tek tek duamız şu an bebeğin iyi olması
cakar1616 aysl06 inşallah hep iyi gecsin gebelik gebeliğimiz inşallah iyi geçer inşallah sağlıkla kucağıma alırız
aysl06 cakar1616 valla benim wbc yüksekliği beyaz kanım yüksek zaten gebelikten öncede öyleydi yüksekti enfeksiyon var deisler şimdi bişey demedi fena değim falan yaptı doktor bilmiyorum
cakar1616 takashi ben bugün gittim doktora kullandığım ilaçları gösterdim folik aşit böyle bunu yükseltmez dedi ama 24 saat boyunca ilaçları kullanmadım bugün verdiğim kan tahlilinde düşmüştü şeyi bir haftaya tekrar gideceğim işte hani şu anda bir zararı yok dedi ilaçları kullanabilirsin dedi
aysl06 cakar1616 neyi soruyorsunuz anlamdm bişeyler soruyorsunuzda ne için diyorum vecap vermiyorsunuz bende bilmiyorum