sati2211_ İlk iki resim 4. Dk da cekildi digerlerinin ustunde kacinci dk oldugu yaziyor normalde miratech markasi 10 sn tutun idrara diyo ven 20 tutuyorum ve 10. Saniyede c cizgisi belirip kıpkırmızı oluyordu ilk kutuda bu ikinci kutu ilk yaptim 2 dk boyunca cikmadi c cizgisi sonra cok silik belirlmeye basladi ama koyulamsadi bi daha yaptim test o da bozuk cikti boyle bi daha yaptim o da oyle cikti ayni idrarla hepsi bu markada 30 dk icindeki sonuclar yorumlanmasi gerekiyormus
gullce sati2211_ İlk gönderdiğiniz resimde c çizgisi silik. Normalde koyu olmalı. Bir gebenin günlüğü ve Laboquick markalarının kaset testleri iyi ve doğru sonuç veriyor diye biliyorum.
sati2211_ gullce eczaneye gittim simdi sordum c cizgisi cikmazsa bozuk olur dedi uc testi kullandigin icin birde iade almazlar yuksek ihtimalle dedi haber veirirz dedi ama yani ayni marka biri oyleyken biri boyle normal degilki bu bana ovulasyon zamaninda degislinizdir belki dedi bende dun pikdi bugun catlama olur dedim ki onunla ilgisi yok c cizgisi onuncu saniyede net cikmais gerekirken 2. Dk dan sonra cok silik cikiyor diyorum olsun diyor
gullce sati2211_ Daha fazla varsa elinizde test isterseniz kullanmadığınızı iade edin, kabul ediyorlarsa. Nadir de olsa çıkıyor diyorlardı size denk gelmiş.
sati2211_ gullce yok besli satiliyor bi kutuda zaten ucunu kullandim bugun ayni cikti kullandigim icinde almazlarmis iade
gullce sati2211_ Anladım, inşallah bu ay güzel haberler alırsınız. Eğer ki yeniden ihtiyacınız olursa diğer dediğim testleri de deneyin bakalım 🌸