Yalova-sutlac Artık gelmesi için biseyler yapiyormusunuz yapıyorsanız neler yaptınız işe yarayan şeyler neler fikir olsun 🥹
akbltsvda Yalova-sutlac 40+6 daymm🥺hiccccc gelmicek gibi yarin doktorum yatis verir belki suni sanci baslatir
emineaslantrk Yalova-sutlac benim 39 olacak yarın kasık ağrılarım var çok arada sancı giriyor ne zmn gelir Allah bilir . Dün ilk defa sancılandım o da hareket fln yaptım ondan heralde
ela1128 Yalova-sutlac 38+3 oldum bende ama aşağı baskı ağrım çok olmasına rağmen hiçbir şey yok paşanın keyfi yerinde
Yalova-sutlac akbltsvda benimki tam 40 30neylulde doluyo doktor o güne kadar gelmezse yatış yapalım dedi 41 i bekleyelim demedi beklersek Ekim anası oluyorum artık hayır yani samcimda var hiç yok değil neden bana cektiriyo bu çocuk çık gel ne istiyorsun benden 😩
akbltsvda Yalova-sutlac vallahi bacım aynı şekilde sancılarım da var yok değil ama hiçbir şekilde gelmiyor yani iri bir bebek de olduğu için doktorum 42’yi beklemeyelim diyor🥲
Yalova-sutlac emineaslantrk ilki suni sancıyla doğmuştu bundan kendi sancım gelir diye bekliyorum bilsem bu işin sonunda buda suniyoe gelicek gider erkenden alırım ama bı ukut bekliyorum baskı var baya asagiya
Yalova-sutlac ela1128 bende aynı günüm benimkide erkek biraz enerji geldi ishal vardı bugün devamı gelcekmi acaba Nisan geldimi diye düşünüyorum hep
ela1128 Yalova-sutlac benim ilki 42+5 bu da öyle olursa diye çok korkuyorum ilki daha rahattı buna göre aşağı baskı çok yoğun zor yürüyorum resmen bende sürekli kontrol ediyorum nişan gelcek mi suyum gelir mi hayırlısıyla gelsinler inşallah