baharayazz Kızlar dün tam 38 haftalık oldum çatı muayenem yapıldı . Muayene sonrası aşırı kasıklarımda sancı ve kanamam oldu . Zaten Çatı muayenesinin Doğumu tetiklediğini bu yüzden son haftalarda yapıldığını muayene sonrası kanama olabileceğini biliyordum ama bugün sabahtan tekrar lekelenmelerim oldu ara ara . Her tuvalete gitmemde pedimde görüyorum . Doktorumu aradım nişanın geliyor dedi . Çok srtış olursa kanamanda gel bi bakiyim dedi . Nişan geldikten en geç ne kadar sonra doğururum sizce 😄
Zemzems baharayazz canm Bebeğin kız mı erkek mi. Benim ilk hamileliğim. Nişan sadece erkek çocukların da oluyor ne kadar doğru acaba
baliko baharayazz canım nişanın geldiyse 1 en geç 2 güne gelir diye biliyorum. inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini. güzel haberlerini bekliyoruz 😊
Nur55 baharayazz canım benim nişanım geldi 3-4 saat sonra doğurdum ama sancım da vardı sancıyla geldi nişan
baharayazz Nur55 aslında dün çok sancım oldu bugünde hafiften oluyor hem belimde hem kasıklarımda bakalım artık hayırlısı :)
Nur55 baharayazz düzen aralıklarını takip et Doğum sancısı düzenli gelir Doğum yaklaşınca bir saate sonra 45 dakikaya 15 dakikaya en son 3 dakikaya düşüyor böyleyse gelmek üzeredir ılık duş al bol bol yürü hareket et sağlıkla al kucağına inşAllah :)
baharayazz Ruyam34 aynen bende öyle şeyler duydum. Ama acaba diyorum çatı kontrolü yapıldığı için mi oluyor tam anlam veremedim 🤷🏻♀️
Ruyam34 baharayazz Çarı muayenesinden kaynaklanıyor geneli ben 39+3 teyim çatı muayenesi bende yapılmadı nişanda gelmedi Doğum anımda gelelcek belli bende
baharayazz Ruyam34 bende 38+1 dün yapıldı yapıldıktan sonra kanamam oldu geçti hiç gelmedi . Bu sabah uyandım kanama gibi değilde lekelenme yani nişanı tarif ettikleri gibi birkaç kere tuvalete gidince gördüm.
Ays7140 baharayazz bende 38. Haftayim Sali gunu nişanim geldi henuz bekliyorm sadece adet agrisi gibi kasiklarimda agrim var
baharayazz hayatim benimde kaşıklarıma vuruyor canım artık yeri daraldığı için ve aşagı doğru indiği için normal bence vurması
hayatim baharayazz doktora 37 .hafta da gittigimde alltan muayene edecekti cekindim oda sinirlendi etmefi haftaya carsamba yine gitcem sizce birsey olurmu
baharayazz hayatim haftaya çarşamba gittiğinde baktır canım cünkü normal Doğum için uygun musun değil misin buna bakılması lazım kendini rahat bırak kasma çok Kısa sürüyor