melikee2506 mervezeynepp tabi olur ben de üç haftalıkken öğrendim hemen eczaneden aldım başladım doktor başladın mı diye sordu hatta evet dedim iyi yapmışsın dedi ilk üç ay çok önemli
melikee2506 mgalanguva benim doktorum 10+5 bıraktırdı artık içmene gerek yok dedi onu doktorunuz daha iyi bilir çünkü bazı hamileler var doğum yapana kadar kullanıyor canım
melikee2506 aysehkbln 3 haftalıkken başladım doktorum 10+5 bıraktırdı sonra d vitamini içmeye başladım canım
glbyzekose melikee2506 D vitamini ben hala kullanıyorum hem damla hem hap olarak doktor verdi hemde magnezyum da verdi bana
sinemts nurse12 gebelikten önce 3 ay venatura markasının metil folatını kullandım keseyi gördükten beri de imom omega kullanıyorum
smg321 nurse12 ilk gebeliğin dede bundada gebelik planlamasına başlayınca folik asit kullanmaya başladım. 2022de diafol veriyodu doktorum. Bunda regenesis verdi ama çok bulantı yaptı bana. Değiştirdim ele Natal kullanıyorm şimdi
glbyzekose nurse12 4 +3 de öğrendim bende bebeğimi ve hemen başladım doktorum Eczacıbaşı’nın elenatal 1 olarak söyledi ben onu kullanıyorum ve evet hemen başlamalısın🤭 içinde 30 tane olduğu için ben iki paket almıştım kullanıp bırakacağım doktor elindekini bitir daha içme dedi ve bunda çoklu vitamin var o yüzden bunu önerdi sanırım 🤭
runzoo nurse12 4 haftalıken başladım. Şuan 26. Haftadayım hâlâ kullanıyorum. Efa-Mom alıyorum. Sevgiler..
smg321 mervezeynepp olur tabi zaten doktorlar anlaşmalı olduğu firmaları veriyo. Sen içeriği içine sinen bıtane al başla
gamzenurr96 nurse12 evet hemen kullanmaya başlamanız gerekiyor ben elenatal 1 kullanıyorum bulantı yapmıyor bende
glbyzekose mervezeynepp bence de alıp başla çünkü doktor direk onu soruyo başlandın mı diye başlamadıysan yazıyor 🤭😂
symtheone Ben Solgar almıştım gebeliği geç öğrendim o yüzden 6.haftada kullanmaya başladım, doktor sorun olmaz dedi 10.haftadayım devam ediyorum hala
gmzctn nurse12 bende sizin gibiyim 2.cocuguma hamileyim kullanmaya başlayın ilk 3 ay kullanılıyor zaten folbiol kullanıyorum ilk çocuğumda da bunu kullandım doktor önermişti
14530 gmzctn ben daha önce folıdoce kullandım bıttı doktorum yazdı aynısını işte ben unuttum almaya Memleketımde sağlık ocagındakı doktor folbıolu yazdı 5mg çok yüksek korkuyorum 😥
eminemiy gmzctn 5 mg olan mi bende kullandım bir sorun oldu mu korkuyorum gerçekten herkes kotulemis bu markayi
ecemmece nurse12 ben hamile kalmadan iki ay önce regenesis Mac plus a başlamıştım doktor yazmıştı hâlâ kullanıyorum 20.haftadayım dvit ve demir eklendi
arin0621 tugcetucee canım benim bende folbiol kullanıyorum 7 hf. Şuan bugün perinatolojiye gittim otizm çalışması kesin kanıtı yok bazı riskli gebelikler de folbiol şart kullanmak kızımda kullanmadım omurilik açıklığı oldu cefasını çektim . Birinde ihtimal var birinde kesin kanıt var kullan ve her hastanın tedavisi her zaman aynı değildir genel olarak söylüyorum herkesin kullandığı ilaçlar takviyeler farklıdır doktorunuza güvenin 🌸✋🏻
tugcetucee arin0621 evet abimin eşi de 3 doğum yaptı ve kullandı zaten devletin karşıladığı bi ilaç olduğu için rutin olarak bunu yazıyorlar sanırım 14.haftaya kadar kullanıcam bakalım az kaldı ilacım ama doktora onu da söyleyeceğim yarın bakalım ne diyecek.