nebahatbykbs Kızlarrrrr 34 haftalık hamileyim kızım olacak ismini Hüma istiyorum hatta isimli nevresim falan yaptırdım ama çevreden pek bilinmeyen isim başka isim mi yok falan diyorlar baştan beri moralimi bozuyorlar sizce nasıl bir isimmmm💕
fatmanurdmr nebahatbykbs hüma güzel istersen yanına ikinci isimde düşünebilirsin ama sen beğendiysen gerisi önemli değil benimkinin cinsiyeti belli değil ama kız olursa ya umay yada afra koycam erkek olursada alperen yada yağız
linababy10 nebahatbykbs gayet güzel bir isim , bebek sizin kızınız boşver çevreyi boş konuşurlar sen he evet tamam de bildiğini yap 😜
sumeyye6506 nebahatbykbs yani bence içinize sindiyse kime nee şahsen ben öyle düşünüyorum herkes Lina lavin asya o isimler hep var herkes aynı ismi koymak zorunda mı
nebahatbykbs fatmanurdmr teşekkür ederim💕 eşim yanına rahmetli kayınvalideimin adını koymak istiyor Hüma Gülten olacak inşallah🌸 senin seçtiğin isimlerde pek güzel sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻💙💕
yg55 nebahatbykbs güzel bir isim hiç kimse için de morelini bozma millet zaten ne yaprsan ne olursa olsun hep en iyisinide eleştirecektir. Herkes değişik isimlere alıştığı için bu tarz isimleri begenemiyorlar benimde kızım olucak bizde ismini ikra koyacağız begenen de oluyor saçma tepkiler verenlerde o yüzden sen kendin ve eşin mutlu oldugunuz isimi koyun gerisi boş hikaye
cece01 nebahatbykbs bence güzel ve siz beğendiyseniz etrafın da pek ne dediği önemli değil önemli olan sizin içinize sinmesi beğenmesi ❤️😊🌸