BloomingMama Nasıl oluyor hiç bilmiyorum ne kadar sürer eğer sancı çıkarsa açıklık kontrolü olur mu ?
lokismommy BloomingMama 15 20 dk sürüyor benim ilk nstde biraz sancım çıkmıştı ama doktor açıklık vs bakmadı hiç dinlen takip et dedi
temmuzonbir BloomingMama kaç haftalıksın canım ben ne zaman ntsye giricem ama çok heyecanlı değil mi ya 😀😍
BloomingMama orhismommmmmm 35 haftalık ilk kez giriyorum alttan hiç bakılmadı daha bakmazlar inşallah 😁😁
BloomingMama lokismommy yaa benimde dün başlayan ama sadece sağ tarafa giren bir ağrı var kasılıyor kramp giriyor gibi hissediyorum
uykucukoalaanrs BloomingMama benim doktorum hiç bakmadı hep acile gittigimde bakıldı acımasından çok orayı açtım diye tedirginlikten hep kasıyorum kendimi 🙈🙈
lokismommy BloomingMama benimki tek taraflı değildi belimden alt karna doğru vuruyordu ama geçti gitti daha hiç yaşamadım o gün denk geldi galiba🙄doktoruna aynen bu şekil söyle sancı değilse bile belki enfeksiyon vardır
BloomingMama temmuzonbir 35 haftalık balım bende giremedim zaten doktor yokmuş doktor kontrolü olmadan almıyorlarms yapacağınız işin dedim çıktım 😁😁😁
emine1309 dün muayenede doktorum nst ye gireceksin dedi ortalama 30 dk sürdü ağrım sancım çıkmadı 32. haftadaydım
emine1309 gogebakk sanırım doktordan doktora değişiyor olabilir biizmki 32 de başlatıyor bir sonraki randevum 35 de artık hep gireceksin doğum çantan yanında olsun dedi
busragultas gogebakk doktorum bana bi sıkıntı olmadığı için nst ye bağlamak istemediğini söyledi 36. Haftaya kadar 33+3 şuan
zeyzey99 Bende bugün ilk kez gireceğim aşırı heyecanlıyım tam 35 hafta olduk bugün benim doktorum 32 haftaya erken 35 de giriceksin dedi
lokismommy zeyzey99 devletse öyle yapıyorlar bende 34 haftalığım dün nstye almadı 35ten önce almıyorum dedi özelde 32de girmiştim mesela
zeyzey99 lokismommy yok canım özele gidiyorum özel hastane takipliyim riskli gebelik olmadığı için 35 de alınıyormuş nst ye
lokismommy zeyzey99 aa o zaman doktordan doktora değişiyor beni 32de ilk aldı her gitmemde alıyor artık
temmuzonbir BloomingMama hay bende yapacakları işin ya 😀 o zaman benim daha var bacım ben bu kontrolde tam 29 olucam