denizdeniz12 8+5 im. Burun akıntısı boğaz yanması halsizlik kemik ağrısı yaşıyorum kızlar. İlaçta kullanamıyorum bitki çayı da yasak ne yapabilirim lütfen yardım 🥹🤕
dilekmom6 denizdeniz12 ben de son haftalarmdaym eşimden kaptm gibi hafiften başladı. Bol c vitamini al. Çorbaya fln limon sık. Yarım limonla 1 çay kaşığı balı karıştır ye boğazına iyi gelir. Ballı süt yap azıcık da zeytinyağı kat içine o da güzel oluyor yumuşatıyor. Terlet kendini. Ben terleteceğim genelde olumlu bir sonuç alırım bakalm. Çok geçmiş olsun.
cicekkkkiz denizdeniz12 bana covid vari bi durum var diye antibiyotik başlattılar ama baya grip gibiydim cok zor hamileyken hasta olmak.🥲 tavuk suyu corbası, mandalina bol c vitamini alarak biraz hafiflettim gibi. Çok geçmiş olsun 🎀
EflinsMom denizdeniz12 Bol bol meyve tüketin. Ilık ballı süt içebilirsiniz boğazınızı yumuşatır. Onun haricinde maalesef kendi kendine geçmesini beklemekten başka çareniz yok. Takdir edersiniz ki hamilelik süresince de her şey kullanılamıyor, ki doktorunuzda belirtmiş. Geçmiş olsun 🌸🎀
starszeynep denizdeniz12 öncelikle doktora gitmediyseniz bir doktora gidip vücudunuzda enfeksiyon var mı yok mu diye baktırın çünkü eğer varsa hızlı bir şekilde tedavi edilmesi gerekiyor enfeksiyon yoksa zaten sadece parol verirler yanında vitamin ve çorbayla atlatmaya çalışırsınız.
rumeysa_5567 ay o kadar çok hasta olan varmış ki çok salgın var dikkat edin🌸🥹 bende bi kaç gündür çok kötüydüm şimdi birazdaha iyiyim bol bol meyve yiyin, bol bol su için, tarhana için, limonlu çay bal yiyebilirsiniz
rumeysa_5567 denizdeniz12 çünkü bağışıklık düşüyor diğer insanlar gibi de atlatamıyor ilaç da içemiyoruz doktoruma yazdım bana onları söyledi işte parol da içebilirsin dedi ama ben bir kere içtim ama çok zor🥹🥰
denizdeniz12 rumeysa_5567 benim bide kanama alanım var yerimden kalkamıyorum eşim çalışıyor tek başıma ne olacak halim bilmiyorum 🥹
rumeysa_5567 denizdeniz12 benim arkadaşımda da kanama alanı gözükmüştü sonradan geçti hatta bir sorun olmamıştı inşallah sizinki de geçer🌸
starszeynep denizdeniz12 dediğim gibi enfeksiyon yoksa ağrınız olur diye veriyorlar onu eğer ağrınız ateşiniz yoksa zaten içmeyin, ben de sizin haftanızda hasta olmuştum vücudumda yüksek enfeksiyon vardı o yüzden antibiyotik verdiler eğer enfeksiyon olmasa sadece parol vereceklerdi hatta ilk gittiğimde size ilaç vermeyeceğiz dediler ama konu enfeksiyon olunca antibiyotikle sonuçlandı, ona rağmen 1 ayda ancak iyileştim o da tamamen değil geniz akıntım falan devam ediyordu.