mucizebebegimmm Merhaba kızlar, 9+3 olduk bile. Gerçekten zaman su gibi geçiyor ama 1 yaşında bebeğim var ondan zaman hızlı geçiyor. Sizler kaç haftalık gebesiniz? Aranızda fetal dna testi verecek olan var mı? Hangi şehirdesiniz vs vs vs…. Sohbet muhabbettt 🤗😘
mucizebebegimmm mucizebebegimmm ben maraştayım, mecburi fetal dna yaptırmak zorundayım, ama doktorum antepte oğlumun doktoru aynı zamanda asla değiştirmek istemedim gerekte kalmaz inşallah 🙏 pazartesi fetal dna vereceğiz dualarınıza talibim 🙏🫂
zeyzey_es mucizebebegimmm benimde 16 aylık bebeğim var ve 9+4 haftalık hamileyim bu gebeliğim çok zor geçiyor ilk gebeliğim de prenses gibiydim
Seymaa_27 mucizebebegimmm Gaziantep 👋 10 haftalıgız yorgunluk halsizlik uyku hali geçti çok şükür ama şuan halen mide bulantısı devam ediyor 🥹 canım sürekli birşeyler yemek istiyor ama aynı zamanda midem de bulanıyor çok değişik hallerdeyim. Rabb’im nasip ederse nisan da kavuşacağız ❤️
senosbae mucizebebegimmm biz 9+1 olduk 😌 istanbuldayım fetal DNAyı internet te gördüm tercihe dayalı özel bir testmiş sanırım henüz karar vermedim ama doktor 11.hafta için ikili tarama yaptır dedi özelde mi devlette mi yaptırsam bir farkı var mı bilemedim fikriniz nedir
user73742809 Merhaba 9+1im Bursada yaşıyorum :) bende fetal dna düşünüyorum aslında bakalım ama cumartesi randevum var doktorum ne derse ona göre hareket edeceğim. Bu arada bana zaman gecmıyor ya:) sabırsızlanıyorum bebegımı görmek ıcın
eeffkk user73742809 ilk zamanlar hep öyle oluyor gerçekten ya çok iyi anlıyorum seni. Keseyi görücem kalp atışını duyucam sağlıklı mi değil mi anlıcaz cinsiyet öğrenicez derken o ilk trimester bir çok farklı bir sabırsızlık hissi veriyor insana
mucizebebegimmm user73742809 Oyy sağlıkla kucağınıza alın.❤️ 1 yaşında oğlum var bana ondan hızlı geçiyor şu an 😂
Cnuryasar Mart ortası olucak doğum muhtemelen beklenen 21’i ama sezeryanda 10 gün erken diye biliyorum. 13+3 🩷
mucizebebegimmm zeyzey_es benimde ilk 2 gebeliğim çok daha kötüydü. Aslında bıraksalar bunda da kötü olacağım ama öğürüp ayılıp bayılsamda bebeğim için mecbur ayaktayım 🥹 o yüzden bu daha iyiymiş gibi geliyor sanki Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏
mucizebebegimmm kader_cv yaaa az kaldı cinsiyete, inşallah önce sağlıklı olsunlar cinsiyetleri de gönlümüze göre versin Allah 🥰🙏 Midyat çok güzeldiiiii gelmiştim bi kez 🥰
kader_cv @"mucizebebegimmm evet Midyat çok güzel herkese tavsiye ederim bu arada herkes bebegını sağlıkla kucağına alması dileğiyle 🥰🩷❤️
mucizebebegimmm kader_cv gerçekten bizler gezip görüp güzel diyoruz bazı yerlere, oralarda yaşaması da gezmek kadar güzel mi? Malum çok sıcak o açıdan soruyorum yanlış anlaşılmasın. Bende maraştayım ama Urfa Mardin sollar büyük farkla Maraş’ı 😂