ikiprens_birprenses_28 Kızlar 37+1 bugün anestezi ile görüşüp doğuma gireceğim . 3. Sezeryanim ve Kordon bağlatma olacak bebeğim kilo almıyor . 2500 dedi doktor kuveze girmesin dua eder misiniz bize de
anyelaaley ikiprens_birprenses_28 hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun benim kızım 35+6 da doğdu küveze girmedi oğlum 36 haftamda doğdu küveze girdi ve kızım 2300 falandı oğlum 3150 çoğunlukla çocuğun ciğer gelişimine bakılıyor solunum sıkıntısı varmı diye oğlumda öyle olmuştu çünkü stres yapmamaya çalışın 💌inşallah hiçbir sorun olmadan hayırlısı ile kucağınıza alırsınız sağlıcakla 🤲
ozturkkpnar ikiprens_birprenses_28 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sorunsuz geçsin tüm süreciniz ❤️🌸 Benim bebeğimde aynı kilolarda dogucak gibi 38+2 deyiz 5 de alıcaklar tedirginim istemsizce 😔
rabika00 ikiprens_birprenses_28 Allah yar ve yardımcın olsun yavrunu kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Anneee_bebek Bende ilk çocuğumda 2400 kilo doğdu şükür hiç küveze felan girmedi bende sezaryen oldum Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah şuan 2400 doğdu şimdide 1 yaşında tam karşımda oturmuş ve şımarıyor ikinciye 36 haftalık olduk