babyonn evet evet çok haklısınız. 4 sene bebek istedim işte 3 düşük yaptım ağladım üzüldüm ne var yine olur abartıyorsun dediler, zaman geçti olmadı ama tüp bebek yaptırmak istemedim o psikolojiyi kaldırabileceğime inanmadım ona bile yok senin stresten olmuyor, ne var çok kolay yaptır kurtul diyen oldu, şimdi hamilelikte de çok saçma yorumlar geliyo yok sen hamile kalana kadar çok kötüydün de bilmem ne de, şimdi de çok evhamlısın deniyor, elin yüzün şişti ödem topladın deniyor, her zaman herkes konuşacak bir şey buluyor en yakınındakiler bile. Şu süreçte bi tek beni anlayan kişi eşim Allah razı olsun ondan. Millete ne bakıyorsun bence çok iyisin ben çok daha zor olacağını düşünüyordum bu sürecin diyor o beni çok rahatlatıyor. Yorumlara kulak kapamayı takmamayı öğrendim yoksa sadece üzülen ağlayan ben oluyorum. Biri şöylesin diyo evet öyleyim haklısınız diyorum geçiyorum isteyen istediğini düşünsün içimde kopan fırtınaları ben biliyorum sadece. İnşallah bebeğimizi kucağımıza aldığımızda bu günleri gülümseyerek hatırlayacağız buna inanıyorum. Allahım yardımcımız olsun size kocaman sarılıyorum 💕🌸🤲🏻