Kızlar iki gündür hastaneye uğraşıyorum, başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. Çünkü ne yapacağımı şaşırdım. Randevu aldım hastaneye meger tüp bebeklere bakan doktormuş bana bilgi verilmedi. Neyse bana dedi ki ben tüp bebeklere bakıyorum bir daha bana gelme dedim ki olur. Benden önce bir hastayı muane etti seslerini duydum. İşte sende sığıl cok fazla yakmak lazım tarzında konuştular sonra beni muaneye aldı ama o çatalca ki bez değişmedi. Bende bez değişti mi dedim baştan savma şekilde tabii ki de değiştirdik dendi öyle denince el mahkum oturdum. Doktora doktor hanım benim bi kaç haftadır sancım var sürekli değil ama kasılmalarım da oluyor dedim hiç ses etmedi. Cinsiyeti sordum gene ses etmedi. Duymadınız herhalde diye yüksek sesle seslendim gene cevap yok. Tamam tüp bebeklere bakıyor olabilir ama bana bilgi verilmesi lazım çünkü beni bir kereliğe mahsus kabul etti. Neyse bana dedi ki kan ver bende yarın doktora tekrar gelirim diye vermedim. Biliyorum burası hatalı verseydim bugün gittiğim doktorda sonuç alabilirdim. Sabah erkenden kalktım gittim otomattan sıra aldım. Başka doktora göründüm. O doktor dün zaten seni tarama yapmışlar dedi niye kan vermedin dedi bende bana taramamı yapılmış bir bilgim yok dedim. Kan vermemişsin sana söyleneni yapmıyorsun doktora kızıyorsun diye bana kızdı dedim haklı olabilirsiniz ama benim sorularıma cevap vermedi bana tarama yaptığını söylemedi ben de yarın tekrar geleceğim diye kan vermedim. Zaten kanda 15 gün sonra cıkıyormuş. Bu doktora da dedim 2. Gebeliğim 1. Gebeliğimde 4 ay boyunca yattım erken doğma şüphesi vardı bunda da sancım var kasılmam var gene mi yatmak zorundayım dedim güldü cevap vermedi. Kan verdim eve doğru gidiyorum. Yani sorun ben miyim anlamadım hala sancım var ne yapayım? Birde hemileliğimi öğrenmeden önce tatil rezervasyon ettirdim. Haftaya gideceğiz gitsem bi dert gitmesem para yanacak tabii bebeğimden önemli değil ama ciddi bir şey mi onu bile demediler önemsiz bile demediler bi akıl verin