pimpirikliana Masal777 şu sıralı olanlardan el alttaki mi pik kuzum seninde silik dediğin gibi beklemiş hali var mı
Masal777 pimpirikliana kurmuş halı yok ama koryunca çok bişe değişmedi en alttaki ama yapıldıktan sonra 15 dk geçti oyile çektim
mimika pimpirikliana başınız sağolsun Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah 2.yi tez vakitte amin. Benimde öyle oluyor pike yakın hep hamile kaldım düştü ama sanırım bende baska sorun var genetikli tüp yaptırcam
2prensesannesiiii pimpirikliana benim testime bak canım pik olmadı ama az önce yaptım silik çıktı tam koyulaşmadan dediğin gibi silikleşti benimde ama denedim çünkü yumurta akı geldi bugün deneyim dedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
2prensesannesiiii Masal777 benim testime bakar mısın benimde bugün pik olmadan silikleşti ama denedim
Masal777 2prensesannesiiii geç gördüm canım eğer o testi dan daha yapmadyisan o daha devam ediyor bugün da değerlendirme yap tam sılik değil
mevsimmbhr pimpirikliana Hergun aynı saate yapman lazım canm mesela ben Hergun 2 de yapıyordum gündüz
mimika pimpirikliana verdim sorun cıkmadı ama tüp dru testte sorun cıkmasada bazen sperm veya yumurta kalitesi kötü oldugundan genetikli tüp yaptırmak lazım dedi.
hamilelikteikincibahar pimpirikliana yumurta büyümesinde kalitesinde bir sorun var mı dedi mi doktorunuz belki yeteri kadar buyumuyurdur
pimpirikliana hamilelikteikincibahar hiç bişey söylemediler hoş yumurta takibi yapalım diyende olmadı ama tekrar gidicem yumurta takibi istiycem usg ile