meyvemsi ipeksakarya Allah bagislasin insallah ne guzel Rabbim hem kiz hem erkek evlat nasip etmis 🤲🏻🌸🤍
meyvemsi ozlem_36 Allah bagislasin cok guzel benimde bebegim erkek ama bir kizim olsun cok istiyorum ikisinin de yeri tadi cok ayridir eminim 🤲🏻🤍
ozlem_36 meyvemsi oğlumun yerini kimse alamAz diye düşünüyorum kız evlatta başka tabi ama ilk anneliği herşeyi oğlum öğretti bana 😉
meyvemsi Eftelya16 ayy ağırlaşmalar başladı mı ben 21 hafta ama sanki şimdiden ağırlaştım gibi hissediyorum
ozlem_36 ozlem_36 kızda babasının prensesi işte bekliyor 40 gözle ne zaman doğum yapcan diyip duruyor benim herif 😉
meyvemsi ozlem_36 erkeklerin anne sevgisini gördükçe bende deliriyorum artık kucagima almak icin 🤭 esim 3 erkek kardes tum ailesi kiz olsun diye bakti normalde erkek bebegi cok severler ama kiza da hasretler nasipte bu varmis 🤭🤭🤍
Eftelya16 meyvemsi evet karnımda öne öne doğru zorluyor bide 11 kilo almışım sağa sola dönmeler bir tık zor geliyor her hafta her ay farklı şeyler yaşıyorum siyatik ağrılarım başladı kalçamdan bacağıma bazen yürütmüyor😒
meyvemsi Eftelya16 aa siyatik agrisi ne oluyor ben geceleri uyurken kalcam felaket agrisyor batiyor o mu acaba
Eftelya16 meyvemsi evet feci bir ağrı acıtıyor sende de başladı demek 2 gün falan magnezyum içemedim heralde ondan oldu sen kullanıyor musun ?
meyvemsi Eftelya16 evet kullaniyorum ama benim cok erken rahim kasilmam baslamisti gunde 2 kere onun icin aliyorum hatta bazen ek olarak sase de iciyorum kasilma hissedersem
Eftelya16 meyvemsi benimde günde ikiye cıktı galiba o işe yarıyormuş ben gece onun için uyandım yürütmüyor kalçadan asagıya kadar acılı agrı