hamilelikteikincibahar Kızlar 13 haftalık hamileyim gündüz kendimi çok daha hafif hissediyorum ama akşam yemeğinden sonra davul gibi şişmiş hissediyorum şimdiden böyleyse son aylar nasıl geçecek diye düşünüyorum.Yasayan var mı aranızda
emosland hamilelikteikincibahar bende 13+5..Akşamları sanki 9 aylık gibi şişiyor karnım sabah bi uyanıyorum inmiş😂
harika3838 hamilelikteikincibahar merhaba 14ten sonra bende öyle olmaya başlamıştım, gündüz karnım dümdüzdü akşama kocaman oluyordu. 23teyim bu durum gitgide artıyor bazen akşamları nefes almakta çok zorlanıyorum hele de yemeği azıcık fazla kaçırırsam zulüm gibi🥲
fatmanurdmr hamilelikteikincibahar ay bende heyecanlanıp gebelik karnı sanmistim 11+4 neyse takip ettim sadece akşam şişiyor bide gaz problemim var normalde onunda etkisiyle sisermis heycablanmistim o kadar bide 😂😂🫠
MorKelebek54 hamilelikteikincibahar benim sabahta ayni oluyor aksam da. Ogluma hamileyken de karnim etken cikmisti ama bu kadar erien haftada buyuk degildi. Tabi gazin da biraz etkisi vardır muhtemelen suan 11 haftaya girdik. Karnimi atsam inanmassiniz 11 hadtalik olduguna 😂
hamilelikteikincibahar emosland Çok rahatsız edici bir durum ama nefesim kesiliyor hatta kendi kendime şimdi boyleysem 8-9 aylık olunca nasıl taşıyacağım biraz kilom da var kilolu hamile kaldım
emine1309 32+1 den selaam, bu hep olacak ve git gide artacak akşamları geçtim gündüz bile az birşey yesem hemen şişiyorum
hamilelikteikincibahar emine1309 Ay nasıl nefes alacağım ben şimdiden çok zor Allah yardımcımız olsun bebeklerimiz sağlıkla doğsun İnşallah 🤲
hamilelikteikincibahar fatmanurdmr evet ya o ne gaz sancı da yapıyor kıvranıp duruyorum Allah bize yardım etsin bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah 🤲
emosland hamilelikteikincibahar bende kilolu hamile kaldım bacım ya🥹üzülüyorum durumuma aynı sen gibi diyorum hep şimdiden böyleysem son aylarda nasıl olurum diye..Rabbim yardımcımız olsun inşallah doğumdan sonra rahat bir şekilde sağlıcakla veririz kilolarımızı
bambitoo_ Ayy ben de 23+4 sabahları daha minik akşam tam ayını belli ediyor hatta geçiyor bile kocaman göbek oluyo🤣
hamilelikteikincibahar emosland Amin amin inşallah canım benim 🤲zor ama yapacak bişey yok azar azar sık sık yemek lazım ben bugün akşam yemek yemedim hep araştırdım daha rahatım bugün
emosland hamilelikteikincibahar bende ara öğün vs yok hiç bi sabah yiyorum bi akşam ona rağmen karnım davul gibi🥹akşamları sanki hafiften ayağım ödem topluyor gibiydi tuza dikkat etmeye çalışıyorum..Umarım herşey sağlıklı ilerler hepimiz için
hamilelikteikincibahar emosland birkaç haftaya mide bulantıları azalır diye düşünüyorum evde öğür öğür içim disima çıktı 😂
hamilelikteikincibahar emosland kusmak kadar iğrenç bişey yok benim bundan önce kaybettiğim bebeğimde daha kötüydüm ağzımdan burnumdan çıkıyordu kusmuk😢
hamilelikteikincibahar emosland çok şükür bunda daha iyiyim prilam kullanıyorum sen de kullanıyor musun canım o iyi geliyor
emosland hamilelikteikincibahar aynen bende de öyleydi sürekli kusuyordum bu sefer sanırım prilam önlüyor sürekli kusmamı arada da olsa tabi öğütüp kusmam olsa da bi önce ki daha kötüydü🥹onu kaybetmeseydim şimdilerde doğum yapmış olacaktım sanırım ama nasip değilmiş inşallah bunlar sağlıkla doğarlar kucağımıza canım benim💖
emosland hamilelikteikincibahar evet kuzum yatarken 2 tane alıyorum sabah kalkınca bi tane daha alıyorum idare edebiliyorum..doktor zofer yazdı aslında çok kötü olursan bundan al diye ama bebekte yan etkilerini okumuştum bi yerde bende prilam ile idare etmeye çalışıyorum canım..Bugün 14 olduk artık bulanmada yanmada bi azalma yok gibi ya önümüzde ki günlere bakacağım artık..Bi sonra ki Kontrole 2 hafta kaldı heyecanla onu bekliyorum cinsiyet tam olarak belli olacak