kalbimdekiminik valla çok şükür canim gerçekten öyle ben çok korkuyordum nasıl olacak nasıl edecek diye bugün afedersin lavoboya girdim yani dün bugün diyorum pardon lavobodan çıktım dedim bişey gelecek hissi var peceteye siliyorum siliyorum baya büyük vajinamda bişey var aynadan bakiyim dedim bide baktım nişan gelmiş tam da nişanın ne olduğunu bilmiyorum ama az çok tahmin ediyo insan hemen arkadaşıma ve ebeye attım nisana benziyo hemen acile git dediler tekrar doktoruma yazdım oda aynı şekilde acile git dedi ve sonrasında acile geldim benim meğer suyum da gelmiş 1 cm açıklık oluşmuş ve +benim sancılarım 70 80 leri goruyo nst de ben gram sancı hissetmiyorum doktorlar saat 2 de yemek yediğim için açlığını bekleyecez belkide bugün almayacaz dediler dünden için bugün alacaklardı sonra baktılar 70 80 sancım var + serklajliyim beni saatim tam anlamı ile dolmadan spinal anestezi ile doğuma aldılar ve spinalden de çok korkuyordum aneztezi uzmanı bebeğinin solunum problemi olmasını istemiyorsan bebeginin ilk anladığında duymak istiyorsan öyle yap yok ben diğer türlü istiyorum dersen tercih meselesi dedi bende bebeğim için en doğru kararı ve spinal anestezi kararı aldım bebeğim doğdu sonrasında ağladı felan bende baya rahatldim çok şükür dediğin gibi bı gün bile bekletmedi darısı sizlere olsun