tubayilmaz Kızlar doktorum rahim ağzımın 5 mm daha kisaldigini gördü progestan verdi kullanan var mı ya da rahim agzi kisaligimi düzeltir mi korkuyorum erken dogum riski açısından 🥺
linababy10 tubayilmaz kaç haftalıksınız ? Bende 2 gün önce başladım hap şeklinde biraz sersemlik baş dönmesi etki yapıyor hap içiyorsanız gece alın Fitil çok yan etkisi yokmuş dediler
eylulmihrasmom tubayilmaz kaç haftalıksınız? ben serklajlıyım kullanıyorum ve 36ya kadar sanırım kullanıcam 18+4üm
gizembb_ tubayilmaz ben 7 haftalıkken kanama alanı var diye vermişti doktorum 1 hafta kadar kullandım fitil olarak çok şükür sıkıntım kalmamıştı
linababy10 tubayilmaz he ok fitil daha iyiymiş kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız? Çok hareketli olmamaya çalışın bol dinlenin
eylulmihrasmom tubayilmaz hayır bir kanamam olmadı ama benim rahim ağzında serklajım var 34 mmdi rahim ağzım dinlenmeyle progestanla 40 mme çıkmıştı en son. sizin kaç dedi rahim ağzına
buseerdogan Ben 23 haftalıkken rahim ağzı kısalığı var dendi 26 haftalıkken kullanmaya başladım salı günü 37 haftalık olucam kullanıuorum hala faydasını gördüm doktorum kısalmamış aynı duruyo dedi en son