yeliz1923 Arkadaşlar ben 39+1 de doğurdum pazartesi 3 cm açıklık vardı zaten gece 4 gibi sancım tuttu hastaneye geldim 7 cm ile 7 ye doğru doğdu prensesim sorularınız varsa sorabilirsiniz 🥰😍
kelebegim123 yeliz1923 gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini inşallah 😍🎀 ilk doğumuydu birde egzersiz vs yapmış mıydın gebelik boyunca ?
Cc_1998yy yeliz1923 merhaba cnm kacıncı grbelıyın bu bende 3cu hamılelıyım şuan 37haftalıgım sürklı evde egzersizler yapıyorum kolay olur dımı dogum ilk dogum cok zordu ıkıncısı bıraz kolay oldu bakalım bu nasıl olacaq
yeliz1923 kelebegim123 3. Normal doğumumdu 3 cm açıklık vardı sürekli hareket halindeydim 7 cm ile geldim hastaneye çok hızlı ilerledi doğum 🥰
yeliz1923 Elifbdk53 Bana da suni sancı verecekti doktor kendi sancım grldi çok şükür çok hareket edin faydası oluyor 🥰
Mysngl yeliz1923 çok güzel ya maşallah benim de 3. Olacak ve korkuyorum ya umarım açıklık çok hızlı olur benim de
Elifbdk53 yeliz1923 hangi harketleri yaptınız genellikle bende yapıyorum inşlha bugün yarın doğrum gerçekten çok yoruldum
yeliz1923 kelebegim123 Hiç korkmayın sancı geldikçe derin nefes alıp verin inşirah suresi okuyun çok faydası oluyor bir de sümmessebile yesserah deyin
merveeeeeeeeeeeeeeeeeee yeliz1923 gözün aydın olsun cm’ım baklım bizimki ne zamn gelcek hızlanması için hareket mi yaptın sadece
yeliz1923 Cc_1998yy Evet 3. Ler çok kolay olıyor bol hareket yürüyüş çok işe yaradı sümmessebile yesserah ve inşirah suresi de okudum 🥰
yeliz1923 kubrasjsjs Valla mı 😂 gece bi anda geldi sancı çatala çıkmadan ıkınmaya başladım aniden oldu 7 cm olmuş açıklık 3 4 ıkınmada doğdu 🤣