senos02 Sümeyye Betül Hoca da takipliyim. Doktorumdan memnunum. Aşırı tatlı onu çok sevdiğim için başka hastane araştırmıyım diyorum ama gebelik şekerim var insülin kullanıyorum ya erken bir şeyler olursa denk gelemezsek diye korkuyorum.
busrayalcnn hiilalayy henüz doğum yapmadım ama evet öyleymiş mesai saatleri içerisinde değilse nöbetçi doktor giriyormuş
Seeymayldz senos02 ben cam sakurada yaptim ilk dogumumu daha kotusu olmaz diye butun doktorlara nobetcide olda okeyim yeterki ebeler iyi olsun 😂
busrayalcnn senos02 bende bu sebepten dolayı çok endişeliydim ama gördüğüm kadarıyla Medipol esenlerin bütün kadın doğumcularından memnun kalmış herkes o yüzden biraz daha rahatladı içim 👉🏻👈🏻 Nst ye girdiğimde denk geldiğim ebelerde çok tatlılar inşallah hepimiz kolaylıkla kucağımıza alalımmm
htcbebek Seeymayldz Nihan ilhan doktoru çok beğendim eski doktorum hastaneden ayrılmıştı bende araştırma sonucunda kendisinden başlamaya karar verdim
Zeysel76-05 busrayalcnn neden ayriyeten ücret alıyorlarki? Ben 2024 yılında doğumumu orda yaptım spinal anestezi oldum. Ek.bir ücret ödemedim spinal için
busrayalcnn Zeysel76-05 sezaryen için değil normal doğum için öyleymiş yani fiyat almak için aradığımda normal doğumda epidural isterseniz + 10.000₺ dediler 🤷🏻♀️🤷🏻♀️