Merveplnc Selam arkadaşlar ali beye randevu almak tarih açısında zor tam 23.haftaya gün alabildim giden varmı aranızda ücreti dışarıdaki özellere kıyasla çok iyi 150 tlye çekiyorlar. Deneyimleyen varmı aranızda🥰
Asli1992 Merveplnc bende ali beye yaptırdım 20 dakika sürdü 150 tl ödedim randevuyu sistemden çok rahat aldım 4 günde bir sistem açılıyor akşam 8 gibi açılıyolar detaylı sırasında hiç konuşmadı ama sonunda sağlıklı problem yok demesi yetti çok şükür 😁🙏
Busraybars Merveplnc evet bende ali beye gün almak için bekliyorum her akşam sekizde son randevu gününün ertesi günü açılıyor bugün en son 11.04.2019 açılmıştı ve üç saati boştu en son sabah baktığımda Şimdi dolmuş mudur bilmiyorum
Caqlasu Merveplnc Ben Ali Benian'a yaptırdım detaylı ultrasonu. Ücreti 150tl. Gayet de herşeyine baktı. 15-20 dakika kadar baktı, hiç konuşmadı. Gayet sağlıklı dedi çok şükür 🤲😊 Ben memnun kaldım şahsen. Allah izin verirse eğer ikinci gebeliğimde de detaylı ultrasonu orda yaptırıcam 😊😊😍❤️
Eliff25 Merveplnc ben gecen hafta gıttım gayet ıyı ılgılenıyor yalnız cok bekletıyorlar 9 da gttm 1 de aldlar 😒
Busraybars Merveplnc 19.ila 24. Haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum benimde doktorum 23.de yaptır biraz daha gelişmiş olur dedi
Asli1992 Merveplnc vallahi canım ben. 21 +4 te yaptırmışım baktımda 23 hafta geç olur mu bir fikrim yok açıkcası
Merveplnc Busraybars ben telefonla aldım canım 20 mayısa verdi bana isterseniz telefondan kolay oluyor tabii haftana daha varsa erkene vermiyor telefonda 16.haftadayım daha ben
Merveplnc Caqlasu diğer arkadaşta konuşmuyor dedi yaa🙄 anlatmıyomu kalbi eli ayağı felan diye bide görüntüleri biz görüyormuyuz ekran varmı bize dönük🥰 eşleri alıyormu içeri birde ay çok sordm galiba 🙃🙃
Busraybars Merveplnc duygularıma tercüman oldunuz diyebilirim😅 heyecanla ve merakla cevapları bekliyorum 😄
Eliff25 Merveplnc ekran sana donuk oluyor herseyı goruyorsun zatn ılk sıyah beyz gosterıyo sonra renklı yuzunu gosterıyo eşinde girebiliyor
Caqlasu Merveplnc Eşleri alıyor. Herşeye kendisi bakıyor ama anlatmıyor hani şu eli, şu kalbi falan diye anlatmıyor. Ama detaylıca bakıyor.
Merveplnc Busraybars ilk defa gitcem napcam hiç bilmiyorm yaa tecrübesizlik zor 😂 ilk gebeliklerde böyle oluyormuş napalım sora sora öğrencez🥰🥰
Merveplnc Eliff25 Ozman bekletme dışında sıkıntısı yok yani :) özelde 400 tl istediler 150 nerde 400 nerde kalanıyla çocuğuma birsürü şey alırım ya hepsi aynı şeyi görüyor sonuçta
Busraybars Eliff25 renkli gösterirken fotoğraf ya da video çekmemize izin veriyor mu çıktı vermiyorsa