Kagan19 Arkadaşlar bakar mısınız mutfak malzemelerimi çamaşır suyunda beklerim yıkadım daha sonra kullandığımız da gebelikte sorun olur mu ilk gebeliğim evhamlandım sanırım 🤗
Kagan19 Ebrs solumadım suyun içine biraz çamaşır suyu ddöküp çatal kaşıklar tenceleri filan koydum sırayla biraz bekledi eşim suyunu döktü bende duruladım yıkadım güzelce şimdi kullandım korktum bian ya
Kagan19 Ebrs teşekkür ederim rahatladım ya 😀 Dilanserdar ya onsuz da olmuyor maalesef bir de can sıkıntısından temizliğe sardım galiba 😀
Dilanserdar Ben de bu sabah yıkadım sonra aaa hamileyim niye bu kadar çamaşır suyu koydum diyip hemen hızlı hızlı yıkadm elim hala kokuyo bazen unutuyorum hamile olduğumu
Dilanserdar Kagan19 bende deli gibi temizlik yapmaya başladım ciffte taktım kafayı kullanıyorum sürekli banyoyu tuvalettleri kaynar suyla yıkamaya başladm eşim kızıyo bok götürsün diyo ama çok yordum kendimi belim ağrıyor gece mız mız ediyorum kızıyor bu sefer
Kagan19 Dilanserdar aynı şekilde bir de ben öğretmenim ama şuan evdeyim iyice bunalınca eve sardım eşimde okuldan gelince kızıyor ama napım 😀😀 biz kadınlar değişiğiz ya 😀