linababy10 Kızlar fitil yanlış mi kullanıyorum bilemedim ! Koyuyorum yarım saat uzanıyorum ama kalkınca iç çamaşırım içinde bir kısmını erimiş buluyorum Böyle etki eder mi hiç bilemedim
falbay linababy10 fitillerde vücut ihtiyacı olan kısmı alıp bir kısmını da geri atar normal yani siz faydasını görüyorsunuz korkmayın. Fitili koyduktan sonra bir peçete vs koyup bir süre sonra çıkartırsanız çamaşırınız da kirlenmemiş olur
Zilansrk linababy10 bacım bende kullandım pet tak son idrarını yap öyle kullan ve uyu kalkma hemen sabah ayaklandığında da aynı şekilde akıcak önemli olan içinde kalması
beeetul linababy10 fitili olabildiğince derine yerleştirdiğine eminsen eğer hiçbir sıkıntı yok. İçeride eriyor ve bi kısmının dışarı atılması çok normal
linababy10 falbay evet öyle yaptım peçete koydum ben akarsa faydası olmaz diye düşündüm ama minik geri aktı hepsi değil 👍🏼
linababy10 Zilansrk yarın öyle yaparım teşekkür ederim .. maalesef benim durmadan wc ‘m geliyor son haftalarım sık idrara çıkıyorum dayanamadım 🥲
Zilansrk linababy10 kız bende öyleyim üşüttüğüm zaman özellikle öyle oluyorum sen yinede dikkat etmeye çalış geçmiş olsun 🌸
fatmakandemirkaya linababy10 acaba fitili niçin kullanıyorsunuz enfeksiyon için mi bende de enfeksiyon var suda eriyen toz verdiler ama işe yaramadı
glsndmc Endişe etme bende kullanıyorum gece yatmadan önce kullanıyorum ve vücut onu eritip ihtiyacı olanı aldıktan sonra gerisini akıntı şeklinde geri atıyor bu süreçte bol bol çamaşır değiştir ki kaşıntı olmasin
linababy10 fatmakandemirkaya enfeksiyon için 2si verdi dün o poşeti içtim ( kutuda 1 afet vardı ) Bugün fitile başladım 3 günlük kullancam
fatmakandemirkaya linababy10 evet benim kullandığımda tek paket vardı peki fitil açılmayı sağlamıyor mu kaç haftalıksınız
linababy10 fatmakandemirkaya yok canım sanmıyorum daha önce da vermişti Şuan 35 haftalığım ama Nst de düzenli sancı çekti hafif ağrılarım da oluyor sanırım bu enfeksiyondan çünkü erken