EflinsMom kubrasjsjs Devlet takipliyseniz prosedür gereği 41. Haftayı bekliyorlar eğer kendiliğinden gelmez ise evet suni sancı ile başlatılıyor.
mavigolge kubrasjsjs ben de yarın 40+5 oluyorum. Yarın doğum için çağırdı hiçbir belirtim yok. Sanırım suni sancı verilecek 🙂
nrslomr kubrasjsjs Ben devlette yaptım ilk doğumu 40. Haftada yatış yapıldı. 2 gün suni sancı verdiler açılmam olmayınca mecbur sezaryene aldılar. 41. Haftayı beklemezler sanmıyorum bebek tehlikeye girer demişlerdi bana ben de kabul ettim sezaryen oldum.
nurellaa52 kubrasjsjs bebeğe uyarı veriyolar yani benim doktor 39 haftada baktı geleceği yok uyardım demişti gecesine suyum gelmişti
mermel kubrasjsjs 40 da bana riske atmayıp suni vermislerdi canım Rabbim tek avazda kucağımıza aldirsin insAllah 🥰
gamzesg Bizim de yarın 40 oluyor doktorumuz rahim kasılması için hap verecek haftasonu onu içeceğim pazartesi Salı doğum için çağıracak kız bebek Hiç bir belirti yok
elifelvin kubrasjsjs ablam 41+5 ti devlete suni sancı verdiler ama hiç açılma yok sezeryanla aldirlar sezeryan için özele giti şuan ki devletler yapmiyo