1_Ozgnn zeyzeynur ahahajsh oturamıyorum ki sıkılıyorum evin içinde bi iki tur atıp oturuyorum hiç iş güç yapmıyorum. Ama kendimi de dinlemiyorum komşum geliyor komşuma iniyorum. O kadar 🥹☺️
1_Ozgnn Kelebekkkk34 peki bişry sorucam transferden Sonra sizden hiç leke gibi bişeyler geldi mi ikinci ve üçüncü gün gibi .
1_Ozgnn Kelebekkkk34 yani bişeyler geliyor ama ben işlem kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama ilk transferde böylr bişey olmadı işlemin ertesi günü kataterden kaynaklı kahve rengi bi nokta kadsr bişry vardı çokta dillendirip mide hassasiyeti oluştırmak istemem 😅
1_Ozgnn anonim211 ayyyşş aminnn benimde ihtiyacım var güzel haberlere benim olsun deneyen başka bir anne adayı olsun pozitif haberleri duymak istiyorum. 🥰🥹🥹 nüfusu bi canlandıralım hareketlendirelim😬🙏🏻
Kelebekkkk34 1_Ozgnn olabilir canım kahverengi olduğu için önemli değildir strese sokma sakın kendini
fidanueg 1_Ozgnn canım hayırlı olsun oncelıkle benım de aynen oyle oldu işlemın ıkıncı gunu bir nohut kadar kahverengı akımtım geldı ve tuttu cok sukur darısı sana olsun inşalalh 😍
1_Ozgnn byzkrmkl Brnde ilk dememde ertesi gün alabilirsiniz demişti almıştım ama bunda bu sefer biraz geç girmek istedim birde böyle bakayım dedim 😂😂
byzkrmkl @“1_Ozgnn” güzel sonuçlar alırsınız inşallah bize de haber ver kan testi vereceğin gün inanıyorum çok güzel olacak her şey inşallah🐣🫶🏻✨
1_Ozgnn byzkrmkl off şu inanç niye bende yok 🥹🥺 umutlanmak mı istemiyorum sonucunu biliyormuş gibi olduğum için mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama ilk transferime göre daha böyle free salmış gibiyim
Asill01 1_Ozgnn 4.gün aldım canm ilk 3 gün yasaktı sonra kan gününe kadar ayakta duş genital bölge yıkamak yasak ister istemez su değiyor duş jeli vs yasak ama
Asill01 1_Ozgnn bnde şaşırmıştım ilk duydugumda ama genital bölgenin ph dengesi gebelik için çok önemliymiş cnm şampuan vs yararlı bakterilere zararlıymış gebelikte o bakteriler dışardan gelen enfeksiyonlardan korumakla görevliymiş bunj anlattı doktor
byzkrmkl @“1_Ozgnn” güzel sonuçlar aldığım için seninkinde güzel gelecek inşallah öyle hissediyorum✨🤍
1_Ozgnn byzkrmkl oyy sabahın bereketi rahmeti üzerimize olsunn 🥰🥰❣️ amin ağzından bal damlıyor öyle mi hissediyorsun gerçekten 🥹🥹🥺 ağlıcamm