nisan_g aysegulahmet123 tam olarak ne zamandı hatırlamıyorum ama biz normalde 8 haftalık falan sanarken yeni kalp atışını duyup 6 haftaya yeni girmiş denmişti diye hatırlıyorum
krdln_konak elif0502 ben şuan geçmediğini düşünüyorum 9haftalık iken öğrendim şuan 11 haftalık ama zaman okadar yavaş ki ayın 25inde randevum var günler geçmiyo😂
elif0502 krdln_konak başlarda evet öyle geçmiyor gbi ama mesela bn şuan hala 32 haftalık olduğuma inanamıyorum neredeyse 1 buçuk ay sonra doğumum olacak 😂😂
gizem141481 Buğün emar çekilcekdi önce beta testi verdim 60,94 çıktı hamilemiyim hala inanamıyorum bişey söyleyinn
krdln_konak elif0502 cidden öyle ya zaman geçmiyor resmen cinsiyetini öğrenmek için okadar sabırsızlanıyorum ki belki öğrensem alışverişe başlasam hızlı geçer gibi😂
ilayyyd gizem141481 düzenli beta takibi yaptırın 2 günde bir yükselişine bakar doktor ben 43 ile öğrendim
elif0502 krdln_konak ayy evet cinsiyette öyle bnde 18 haftalıkken anca öğrenebilmiştim Rabbim gönlünüzdekini sağlıkcakla nasip etsin inşaAllah 🤲🥰
rosie21 gizemsezer merhaba kaç gün kalmıştı adetinize , benim şu an 5 gün var daha ama merak ediyorum ilk kez denedim bu ay ameliyat olmuştum da . Acaba alsam mı test ya da adeti beklesem mi diye kararsızım 🫠