sedeoss lovemomm777 canım geciktikten sonra öğrendim 2 gün gecikmiştim kasık ağrım çoktu ordan anladım
birazbilgi ilayyyd Regle 4 gün kala testte çift çizgi gördüm, hafta sonuna denk geliyordu. Biraz beta artsın diye bekledik ve pazartesi sağlık ocağına gidip regle 2 gün kala kan verdik 275 çıkmıştı.
srcck mevsimmbhr yok canım geçti 3. Gün sabah kam verdim yalnız geç döllenme benim yumurtlamayı da geç gördüm
emineskn lovemomm777 benim reglim hep düzensizdi o yüzden çok bi belirtim yoktu şüpheyle yapmıştım ben çooookk silikti hatta yok zannedip bırakmıştım yarım saat 1 saat sonra baktığımda emin olamadığın çizgiyle gitmiştim kan vermeye
bilgeze srcck 1.gün 17 2.gün 35 4.gün 96 6.gün 267 8.gün 700 6+1 de kalp atışı duyduk vajinal muayene ile🧿🍼
srcck bilgeze sağlıkla gelsin canım benimde 13.7 - 44.9 - 102-185 bakalım iki gün sonra umarım güzelce yükselir bende sağlıkla duyarım 🥺
bilgeze lovemomm777 benim göğüs ucum belirginleşti ve koyulaştı, yerleşme günü diye düşünüyorum ufacık kırmızı lekelenmem oldu bir de kasık ağrım oldu tam da regl olmam gereken günler 🤦🏻♀️
brfnasmin Birde benim 3,4 gün ara ara çok az kahve rengi lekem geldi doktor 2 günde bir takip etti betamı birde 200 mg progestan kullanıyorum
merveedal ilayyyd 63.1 ile öğrendim 1 hafta boyunca ıkı günde bir test verdim saglık ocağında sonrakı hafta da kese görmeye gittikk
aysegulakdm ilayyyd 25 ile öğrendim 5 gün sonra 536 oldu 25i görünce çok korkmuştum ama çok şükür kalp atışını duydum umarım sağlıkla gelir bebişler🙏
zuleyha_00 ilayyyd adete 3 gün kala öylesine bi test yapayım dedim çok istiyorduk son aylarda artık umursamıyordum nasıl olsa negatif çıkar diye yaptım silik çıktı 4+3 de 86 betayla öğrendim bugünde cinsiyeti öğrendik yarın bi pastayla göreceğiz bakalım