Xmom Kimsenin haberi yoktu ben çekineceğim zaman zaten çok da önemseyerek gitmemişim sanırim buradaki arkadaşlar böyle yazınca farkediyorum yani.. ilaçlıydi hiçbir şey hissetmedim hatta doktor hiç acı olmadı mi diye sordu kesinlikle hiçbir his yoktu.. Neden öyle oldu ben de anlamadim😅 sonuçlarim da tamamen temizdi.. kafana acıyacak diye yazma zor bisey değil 💕
Seva_Sevaaa Xmom şükur ki tüpleriniz açıkmiş o yüzden acimamiş. Ama oda o an belli olucagi için bilinmiyo aciycakmi yoksa yok
Syd34 Seva_Sevaaa rica ederim 🙂benim sağ tüpüm tıkalı çıktı sol açık çıktı inşallah senin ikiside açık çıkar
Aysingeldiislerdegisti Seva_Sevaaa Seva_Sevaaa ben anestezisiz yaptırdım öyle dayanılmayavak bişey değildi işlem bitince hiç bişey kalmadı. Boşuna anestezi alma basit bi işlem bide o anesteziyi vucüdundan atmaya çalışcan
yapoo04 800 nedir arkadaşlar napıyorsunuz? 😳 Gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum sadece paranıza yazık 😐 Devlette yaptırın sadece 5 dklık bir ağrı oluyor oda masadan kalkınca geçiyor gerçekten özeller çok para istiyor 🙄
yapoo04 Seva_Sevaaa üzülüyorum özelde yaptıranlara kötü bi niyetim yok isteyen istediği gibi yapar ama çevremde yaptıracak olanları öyle bir korkutuyorlar ki kesinlikle özelde yap dayanamazsın vs gerçekten bu derece bi ağrı olmuyor
Seva_Sevaaa yapoo04 fiyat açsindan evet haklisiniz çok pahali ama bazen cesaret edemiyenler için iyi bir secim )
Seva_Sevaaa Kızlar anasteziden yeni uyandimm. Burda biri bana yaninda molped al demişdi iyiki demiş teşekkür ederim ona ve hepinize. İyiki almişim eyer çekdirecek olan olursa mutlaka alsin yanina molped
Seva_Sevaaa balarisi06 dr iyi geçdi demis eşime ama yarin sonuçlari almaya gidince soyliycek. Kanamam hala durmadi acaba normalmi?
balarisi06 Seva_Sevaaa cevap yazmayı unutmuşum canım kusura bakma 🙈 normaldir bence bı işlem oldu orda sonuçta geçti mi şimdi kanaman canım sonucu ogrenebildin mı 😃
Cansuturk Refianur klomenı soktorun neden verdı ? Yumurtaların şişiyor ama catlamıyor bunu catlatmak icşn mi ?