htcbnbn Haftadayım gelişim geriliği ve su azlığı ile takip ediliyorum. Doktorum bu gün ki muanede “senin suyun sızıyor olabilir mi?” dedi içime kurt düştü çünkğ mantar yüzünden fitil kullanmıştım gelen suyumsu akıntıları da ona bağlamıştım. Bende bu gğn ki vizitte benden akıntı gibi su geliyor dedim. Doğumhaneye indirdiler nitrazin testi yapıldı ve pozitif geldi. Yani %90 su sızması ama bazen enfeksiyon durumları da yalancı pozitif verirmiş. Sonra amnisure testi istedi ve bir anda vazgeçti. Beni odama yolladılar. Aslında amnisure daha kesin olmasına rahmen neden vazgeçti anlamadım. Ha birde tam çıkarken yenidoğanla da konuşalım dediler. Yani doğum planlar gibi konuştular. Çok korkuyorum. Başına gelen var mı acill
bbberil htcbnbn mutlaka sürekli yat yatabildiğin kadar bol bol su iç çay kahve içme bebek 24 saatte suyunu yeniliyor diye biliyorum bir arkadaşımın başına gelmişti sızıntı olsa bile bol bol su içmeye çalış ve dinlen eğilme kalkma
htcbnbn bbberil evet zaten hastanede yatıyorum tansiyonda var, hep yatıyordum ama neden böyle oldu anlamadım. Şimdi de çok korkuyorum naparım ne ederim şaşırmış durumdayım , gelişim geriliği var 34 bile olsam bebek 2,3 hafta geriden geliyor
bbberil htcbnbn allah korusun ikinizide ama stres yapmamaya çabala çünkü her şeyi hissediyor bebeklerde kafanı oyalamaya calış, kötü ihtimalleri okuma, erken doğum yapan bebeği sağlıkla kocaman olan binlerce anne var🙏 insallah bebişin suyu düzelir
htcbnbn bbberil çok sağolun inşallah düzelir ama 15 gündür haatanede yatıyorum ve düzelmedi. Bu günde içime kurt dğştü işte sızıyor mu sızmıyor mu bilememiştim. Galiba gerçekten suyum gidiyor. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ama korkuyorum