leylizer nuroguz06 folactive kullanıyorum içinde farklı vitaminler var , bence fazlasıyla yeter gebelikte her türlü ilaç kullanımına karşıyım ama folik asit konusu vicdan yaptırıyor. Onu da her gün değil gün aşırı kullanıyorum
nohutumm nuroguz06 gebelik planlarken kullanmıştım 1kutu hamile kalınca doktorum vermedi ilk gebeliğim de kullanmıştım ama bunda vermedi bende kullanmadım
busrayilmaaz Hamileliğim başında 1 kutu folik asit kullandım 1 kutu elenatal 1 kullandım şu an elenatal 2 kullanıyorum doktorum daha yeni d vitamini ve kan ilacı ekledi benim ekstra olarak kan pıhtılaşması problemim olduğundan kan sulandırıcı hap ve iğneyi beraber kullanıyorum
nuroguz06 canimbebgim evet ilk 3 ay Folidoce kullandım şimdi Ocean Mummy kullanıyorum içerisinde Folik asitte var
Sadeceanne2 İlk 3 ay sadece Folik asit 23+5 teyiz şuan dvitamini ,aspirin kan ilacı ve ocean muummyyy kullanıyorum magnezyum da yazıldı ama çok şükür kramplarım başlamadı o yüzden kullanmıyorum şuan
nuroguz06 Sadeceanne2 bende aynı şekilde ilk 3 ay Folidoce kullandım sonrasında Ocean Mummy, D vit. Ve Ferittine geçiş yaptık
nuroguz06 leylizer evet folik asit konusu benim için de kafa karıştırıcı biraz 27 haftalık olduk hala kullanıyorum
ilknurkale Hamileliğin ilk 3 ayında diofol kullandım sonrasında ise multivitamin olarak regenessis max plus kullanmaya başladım