Sibel_10 mommytobe08 yaa cok mu kirmizi yada pembe mi cunku benim simdiye kdr kendimde gordugum hep kahverengiye cok yakin oldu ha arada bir bir iki damla kirmizi gibi oldu ama bir damla anca oda bazen hani akntyla geliyor. diye
mommytobe08 temmuzonbir öğretmenim tam da okulların açılmasına denk geldi yoğun bir haftaydı çok dinlenemedim :/
gul231 mommytobe08 bende öğretmenim 6+4 günlük hamileyim bugün bahçe nöbeti ve yorgunluk sonrası biraz kanamam oldu rapor almamız gerekiyor demek ki
Sibel_10 mommytobe08 ilaclar fayda eder belki o gune kdr cunku bnm knamayi uc gunde anca azaltti , calsyor olmanda seni yorabilir rapor alma durumunuz yok mu
Sibel_10 mommytobe08 dinlenebilseydiniz bir hafta iyi olurdu tabi onunda bildigi vardr o zmn gecmis olsun tekrardan pazartesi guzel haberler alrsnz insallhh
aysee_06 Ben 18 haftalık oldum hala lekelenmelerim ara ara kanamalarım devam ediyor banada düşük riskin var diyorlar ama dinlendikce geçiyor yapacak birşey yok Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin