seymaatekess Kızlar, kan durumlarınız ne alemde benim hgb 9 ferittin 6 :( doktor gyno ferro sanol verdi, benim gibi kötü olan var mı neler yaptınız
TugceMomyy seymaatekess benimde 8 aylardır hap içiyorum kaç kutu bitti bilmiyorum bıktım artık ne yapsam yüksekmiyor şimdi sabahları aç karnına 1 kaşık tahin yiyorum iyi geldi gibi hissediyorum çok halsiz bitkin oluyordum bu gittiğimde kan verip bakcam tekrar
seymaatekess TugceMomyy bas dönmemde var benim :( cok gecmiş olsun sizede, ferittin mi 8 hemoglobin mi?
seymaatekess TugceMomyy depo dolması cok zor oluyor benim2 ydi, gebe kalmadan önce ferimject damardan aldım, anca 6 oldu, ilaçla gerçekten cok zor
TugceMomyy seymaatekess bebekte çekiyormuş hamilelikte benimde hep düşüktü iyice düştü bana da dedi doktor düşerse damardan serumla veririz diye 8e kadar düştü aylardır hap içiyorum bana mısın demiyor tahin yüksektiyormuş 1 haftadır her sabah yiyorum bakalım faydası olacak mı
seymaatekess behiyearslan aslında benım doktorum ilk 3 ayı geçir sonra damardan alırız demişti onu yapamaz mısınıs böyle eziyet hep mide bulantısı