papatya21_ kızlar yüklendi galiba ilk defa resim yükledim bu fincan takımı aldım ve çok kararsızım niye böyle bir şey aldım sizce güzelmi birde biraz pahalıydı ondan vicdanım rahat degil
TugceMomyy papatya21_ aşırı küçük iki yudumda kahve biter deseni de biraz beğenmedim açıkcası bana göre değil yada bilinen markaların daha uygun fiyata gayet güzel şık takımları var onlardan alırdım
Kelebekkkk34 papatya21_ değişik yani çok beğenemedim canım misafir için daha şık biraz daha sade seçebilirdin at bozmuş
eliffyy Begendiyseniz kalsın tabi de bana çok hitap etmedi açıkcası.Ama önemli olan sizin begenmeniz tabi😅
papatya21_ eliffyy bilmiyorum ya çok kararsiz kaldım misafir gelir doğumdan sonra ağır bir takım olsun dedim ama yok ısınmıyorum
papatya21_ TugceMomyy yarın değiştircem zaten kullanmadım sadece tepsiye koydum yapay zekadan doldurdum
yagmurr14 papatya21_ bu modeli ben çok severim lüks durur ama rengi olmamıs malesefki rengi kötü durdugu için fincanı çok kötü göstermiş canım
kralicetin papatya21_ yani ağır duruyor gibi ama basit de kalmış gibi biraz canım. Hani tepsi plastik porseleni kalitesiz falansa değiştirme imkanın varsa karacanın çok güzel fincanları var