mutl İkinci gebelik karnım sertleşiyor sonra geçiyor 31 haftalıkken başladı ilk gebelikte 36 da başlayıp 38+4 de doğurdum bunda erken mi doğar ki
Prensesmom_ mutl benimde nst de sancım çıktı yatiralim dediler ben kabul etmedim yarın tekrar gidicem .
mezig6 mutl benim ilk gebeliğim 25 den beri çok kasılmam karında sertleşme oluyor şu an 36 olduk bakalım hâlâ aynı
allyslife mutl 30′dan beri oluyor, 37′ye girdim hâlâ doğurmadım. Hiç böyle düşünüp kendini streslendirme bence.
canseza mutl dün doktordaydim benim de ikinci gebeliğim ve sertlesmeler erken başladı doktor günde 20 30 olması önemli değil sıklığı 5 10 dakikaya düşerse hemen acile git dedi çok geçmiş olsun zamanında doguralim inşallah 🙏
2momm 32+2 benimde aynı ilk gebelikte de vardı ama bu kadar çok degildi simdi ayağa kalkmamla kasılıyor yürümek çok zor
vanilyax Ben bugün taburcu oldum 32+0 da belime ve kasığımda agrı oldu doktora gittim yumuşama ve kısalma olmuş 2 gündür hastanede yatıyordum sancım çıktı dikkat edin
yeliz1923 vanilyax Benim de sancım çıktı 3 cm açıklık var yatırmadılar bekliyorum öyle sancım gelsin de doğurayım diye
2momm babielif bende bilemiyordum ama bu şekilde olduğunda kasılma diyorlar ebeye de anlattığımda ayaklarını yukarı kaldır sol yat dinlen yürüme diyor
vanilyax yeliz1923 benim açılma yokmuş yumuşama ve rahimde kısalık var dediler canım şaşırdım 2 hafta önce rahimde uzunlugum 40 mm di 29 a düşmüş Allah yardımcımız olsun 🥲🙏🏻🌸
allyslife mutl yok yok kendini korkutma hiç🫠 kanama/ şiddetli ve sık sancı eşlik etmediği sürece sorun yok