_Mother_ SuEr_Tu1512 İlk gebeliğim= tek ama kız Gebelik = tek ama kız Gebelik = tek ama kız Ahahaha tam tersi hepsi Bu arada ben kendi yaşımı aya göre hesapladım yaşıma girmeden hamile kaldığım için ama yıl bazlı alırsam çift çıkar hepsi
monii SuEr_Tu1512 bir kere mantıken yanlış çünkü aradaki yaş farkı değişmiyor neticede. Mesela eşimle benim aramda iki yaş var her türlü sonuç çift sayı oluyor. Ben 27 o 29 yaşında toplamı 56 seneye 58 ondan sonraki sene 60. İlkokul matematik bilgisi😅
_Mother_ SuEr_Tu1512 kızı olanın kızı oğlu olanın oğlu oluyor yaa 🙈🫣 ben 1 kız 1 oğlu olanları çok şanslı buluyorum 🥰🤪 Bu arada çocuklarının arasında kaç yaş var
vanilyalibuse SuEr_Tu1512 kız hissediyorum nedense ama kızın olmasını istediğim için mi tam bilmiyorum hahahahsb
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse Hahaa ben yine erkek annesi olcam bence 🥲 çok kız istiyorum ya olmucak gibi geliyor 🤷🏻♀️
vanilyalibuse SuEr_Tu1512 kafana çok taktığın, büyüttüğün şeyler genelde olmuyor o yüzden akışına bırak, sağlıklı, sıhhatli, merhametli, iyi evlat olsun kızı erkeği boş ver 🥹💞🫂