Dilos3434 Kızlar mhrsden randevuye girince riskli gebelik için bakılmamkta diyor ben riskli değilim ama nasıl anlamdım ki riskli yazmasına rağmen gene ordan mı alınıyor randevu
Limonss18 Dilos3434 önce normal kadın doğum uzmanına gidip yeşil alan açtırmanız lazım sonra randevu alabilirsiniz
mimika Dilos3434 Perinatoloji hem riskli gebelerin takibini yapar hemde her gebenin riskli olmasa dahi detaylı ultrasonları yapar. Ordan randevu alacaksınız.
gsaki Dilos3434 riskli gebeliğe bakar yazması önemli değil randevu bulduğunuz gibi alın çünkü bulmak zor sadece usg çekilmemektedir yazıyorsa ona dikkat edin
Dilos3434 Limonss18 doktorum açtı ama randevuyanrince hani riskli gebelere bakılmaktadır diyor buna rağmen randevu alsam bakar mı hani riskli değildin diyip yolamazlar mı
Limonss18 Dilos3434 ne için randevu alacaksınız ki detaylı ultrason için mi onun içinse arayın 182 den detaylı bilgi ve randevu alın içiniz rahat olsun
Gamze-06 Dilos3434 siz perinataloji bölümünden randevu alacaksınız riskli gebelikte orası bakıyor bölüm olarak orayı seçeceksiniz. Normal kliniğe gitmeniz yetersiz olabilir
biiremm Dilos3434 ben gidiyorum bakıyolar ama daha önceki gebeliğimde erken doğum yapmıştm ondan kabul ediyo olabilir
Dilos3434 Limonss18 aradım detaylı için onlarda Perinatoloji bolumunde detaylı bakılmayan sadece riskli gebeler yazan seçenekleri sundu bnde bilmediğim için riskli diyince de kendim riskli değilim sadece detaylı için
Dilos3434 Gamze-06 Gamze-06 detaylı için doktor git dedi bölüm açtım dedi bende normal sadece Perinatoloji bölümü sanıyorum seçeneklerde alta yazıda sadece riskli gebeler çıkınca o değil sanıyorum
gsaki Dilos3434 hayır ultrason yapılmamaktadır yazıyor bu şekilde bakmıyolar , Bağcılar devlette çok zor bulmanız çam sakuraya bakın orada mutlaka oluyor
mimika Dilos3434 detaylı ultrason yapılmaz diyenlerden alamazsın eger detaylı us ye gitceksen. diğer drlrı seçmen gerek yoksa eger suan boşluk yoktur
havvankr Bildiğim kadarıyla sadece riskli gebelere bakılmaktadır yazması gerekiyor bende öyle buldum ve aldım detaylı ultrason için
ayaznannesi Dilos3434 evet canim perinatoloji alacaksın randevu bulmak istiorsan da sabah tam 10 da randevu sistemi açılıyor alabilirsin yoksa mumkunati yok randevuyu bulmak
Dilos3434 ayaznannesi aldım şimdi sadece riskli gebelere bakılmaktadır diyor riskli değilim muhtemelen bakar
Masal777 Dilos3434 bende riski Yok ama yarın radovum var tarama testi yapacaklar normal doğum uzmanı gidip yeşil alan açması lazım o yönlendirme yaptı ama özel olsa zaten bütün testler orda yaplior