harika3838 yeni_mucize evet. 4 senedir bebek istiyorum her sene bir düşük yaptım 🥲 hepsi de çok zordu 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldım. En umutlarımın tükendiği anda çok şükür Rabbim mucizemizi gönderdi 23teyiz inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz 🤲🏻🌸
yeni_mucize harika3838 amin amin inşallah seni öyle iyi anlarım ki Rabbim kimseye bu acıları yaşatmasın sağ salim evlatlarımızı kucağamıza almayı nasip etsin
harika3838 yeni_mucize amin amin Allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zordu ama geçti gitti elhamdulillah. Rabbim günü geliyor öyle güzel bir mutluluk veriyor ki eski acılarını unutuyor, gülümseyerek hatırlıyor insan, bu günümüze çok şükür 🥲🤲🏻
yeni_mucize harika3838 şükür şükür canım ister istemez arada tedirgin oluyoruz ama hemen geçiyo şükür
demiralp33 vinika 30+4 haftalık ıkı üç gündür eakısı gıbı hareket fazla hısetmiyorum. Ve karınım sertleşiyor normla mı
gamzeakarsu17 vinika evet erkek.benim ilk çocuğumda erkekti ama onun hiç hareketi olmazdı hep uyurdu arada kımıldanırdı ama bu hiç oturtmuyor ne yapsam memnun olmuyor süpürge tutuyorum altıma vuruyor oturunca göğsüme vuruyor.yatınca pozisyon beğenene kadar göbek deliğimden çıkmaya çalışıyo acıta acıta götünü kaydırıyo.makat geliş nerde neresi var biliyorum çok hareketli.plesentam sırtımdqymış çocuk önde o yüzden her hareketini hissediyorum.cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum diğer oğlum hiç böyle değildi
yeni_mucize vinika yok benim hiç şişmedi ayaklarım yani hamileliğimin başından beri hiç bi yerim şişmedi henüz