edasevinc zuzu_59 yaa banada çevrem hep dedi biraz araştırdım halk arasında öyle bir hurafede varmış kız çocukları geriden erkek çocukları önden gelirmiş
elif0502 edasevinc evet doğru ikinci de insan ister istemez hani farklı olsunda illa ister benim şuan ilk olduğu için diyorum yeterki sağlıklı olsun ama ikinci de ne düşünürüm bilmiyorum 😂32+3 haftalığız sağlıkla vaktinde kavuşmayı bekliyoruz bakalım siz kaç haftalık 🥰🤲
edasevinc elif0502 şuanda daha çok küçüğüzzz 8+6 🥰 bi oğlum var oda 6 yaşında. Bi kürtajım oldu oğlumdan önce geçen senede kimyasal gebelik olmuş. Şimdi çok şükür kalp atışını vs hep duyduk çok güzel ilerliyoruz
elif0502 edasevinc Allah bağışlasın evlatlarımızı inanın zaman öyle hızlı geçiyor ki ben hala inanamıyorum bu haftalara geldiğime benimde oğlumdan önce bir kürtajım var onda çok erken kayıp yaşadım 8. Haftada hiç kalp atışı falan duymadan ilk 3 4 ayım korku ile geçti tekrar aynı şeyleri yaşarım diye ama Rabbime şükürler olsun ki buraya kadar geldik inşaAllah kavuşması da nasip olur vaktin de sağlıkla 🤲
Enguzelbekleyis8080 edasevinc Benim ilk iki gebeliğim 3 hafta önden gidiyordu biri kız oldu biri erkek canım
leylizer edasevinc benim ikiside 4 hafta ilerden gidiyordu, ikiside erkek , iri doğdular, şekerim yoktu , bilemedim bağlantısı var mıdır
edasevinc leylizer yani evet ama kız annelerini dinleyince demekki kız erkek fark etmiyormuş onu anladım ☺️
zuzu_59 edasevinc yani çok bağlanmayın yeter hurafelere aşırı inanmayın, sonra hurafeden farklı cinsiyet çıkarsa buradakiler gibi ağlayacak gibi olursunuz🤣🤣