_pearl kalbimdekiminik banyoda en çok vanilya kokusu baskın oluyor benimde vanilya var banyoda Çubuklu bime standa geliyor
eylulmihrasmom kalbimdekiminik yok ya tamamen reklam o kadar gitmiyo en kısıkta çok az geliyo koku ben ortada açıyorum 1 ay anca gidiyo ama gerçekten sürekli temiz kokusu var ben de kokuya aşırı hassas biriyim 😅 ama armelitin üstüne tanımıyorum ben geçen sene tatile giderken evi temizledim giderlere sıktım 1 fıs yetiyor 2 hafta sonra eve geldiğimde evde armelit kokuyordu valla
vanilyalibuse kalbimdekiminik evet balım parasına ve kokusuna değiyor bence 🥹 uzun süre içindeki sıvısı bitmiyor, çok fazla, sayısız oda kokusu kullandım en iyisi 🌸
calisan File markette sprey oda kokusu vardı, sanırım kendi markaları. Kahverengi şişede. Ben pudralı olanını almıştım hem fresh bir koku hem de uzun süre kalıyor eve giren ne güzel kokuyor diyor 🌸
Kiraz53 kalbimdekiminik hali yikamacidan aldim canım evim öyle nefis kokuyor ki tarifi yok 😍 sende alabilirsin isteyince veriyorlar
Kiraz53 kalbimdekiminik halılara kullandığınız kokudan alabilir miyim diyorsun ben 1 litre aldim zaten suyla çoğaltılıyor baya gidiyor koku
_pearl kalbimdekiminik bebeği emziriyorum şuan🫠jade forest sarısıyla yeşili trendyoldada var canım ordan bak
kalbimdekiminik Kiraz53 geçen halılarımı yıkamaya verdim geldiği gibi hemen koku yayıldı o kadar güzel ki