İlk doğumumda bende bilmiyorum korse kullanılması gerektiğini felan doğurdum haftalık kontrole gittim doktor önceden bilgi vereceğine bu halin ne çocuğu almadık mı yoksa diye dalga geçmişti 😏 o korse al dedi ama bilmiyorum ne korsesi alıcam gittim normal kilot gibi giyilen korse almıştım tabi sıkılmalı ayarlanmalı almalıymışım cahillik diz boyu 😂 oda hiç bi işe yaramadı zaten vakitte geç olduğu için o göbek bildiğin kaldı sonra ameliyat oldum kg verdim felan diyince orda bi deri birikintisi kaldı yani tamamen tecrübesizliğim ve ve kimsenin oralı olmayışıyla alakalı kendi annem bile biz eskiden tülbent bağlardık diyo cocugun kırkı felan cıkıxaktı yani bunu söylediğinde hemen doğar doğmaz bağlamalıydın sende diyo bende haklısın bunlar bana doğuştan yüklendi tabi ben hepsini biliyordum ama inadına yapmadım demiştim hatta bide ona küsmüştü felan filan 😂 Bu doğumda trendyoldan araştırıyorum ama ürün yorumlarına soru cevaplara memnuniyetlere bakıyorum ve edindiğim bilgilere dayanarak bu bel fıtığında da kullanılan korselerden almalıymışız ekstra bağcıklı olup sıkılanlardan ki kg verdikçe daha çok sıkmak için ne kadar çok sıkıp göbek içe bastılırsa o kadar az göbek kalıyormuş. Bir diğer önemli detayda korsenin yarısı kalçamızın yarısına yarısı da belimizde olmalıymış yani sezeryan kesiği tam ortada olmalıymış en doğru kullanım öyleymiş ben bunlara dikkat ederek kullanıcam ve alıcam size de fikir olsun amaaan diyip sıradan bişey alıp kullanmayın sonra o göbekten kurtulamıyorsunuz 😂