musaeva Betam 11.29 dan 3 gün içerisinde 0.1 e düştü. Reglim gecikti , hiç bir kanamam yok. Çok tedirginim aslında. Çünkü, kızlar burada kan geldiğini söylüyorlar
seyabd musaeva adet tarihin ne zmandı canım bende dün öğrendim 11 eylülde verdim 11.34 dün verdim 5.74 ne yapacaz nasıl olacak bakalım
dentist27 musaeva son adet tarihim 13 ağustostu 14 eylülde kanamam başladı 15 eylülde tam olarak adet gibi kanamam oldu, 7eylülde beta 11di 9eylülde 24 tü 14 eylülde beta hcg min 5e düştüğünü öğrendim.
senpoyraz musaeva ben iki kere kimyasal dğşğk yaptım sadece çok az bi kanam oldu sabah akşam bitti dul aldım ertesi gün de hamile kalmışım şuan 21+5
musaeva morbid 2 gün dün(0.1) ve bugün(0.11) kan tahlil verdim. 6-7 gün gecikmem de var kasık ağrım vardı bugün karın aşağısından ağrılar göğüs hassasiyyetim lakin kanamam olmuyor
morbid @"musaeva"bekle canım üzme kendini ben kimyasal geçirdikten 1 ay sonra hamile kaldım yine korkularım var ama büyüdükçe rahatlıyorum inşallah en kısa sürede sağlıklı gebelik geçirirsin 🤲🏻
musaeva morbid Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah gelen ay ben de kalırım umarım🙂↕️
seyabd morbid 1 defa mı kimyasal geçirdim canımm bir de şuanki gebeliğinde ilaç vs herhangi bişey kullanıyor musun
musaeva seyabd 9ağustos son adet tarihim canım. 9eylülde kan testim 11.29 çıktı. 14 eylülde yenide. Yaptırdım 0.1 çıktı. Doktor 11.29 u gördükte ilaç falan yazdı. Sonra değer düştü yani. Üzücü birşey tabi. Burada okuyorum kızlarda kan gelmiş adet gibi ben hala olmadım
seyabd musaeva bende de aynı öyle oldu ama benım değerim o kadar düşmedi 5.74 e düştü aynı günlerde yapmışız bir daha bu değer yükselir mi bilemedim kanama vs olmadı ben dahiliye de kan verdim bir de aşırı soğuk almıştım çok kötüydüm doktordan boğaz burun spreyi istedim bana değerin sınırda kullanma çocuk olabilir dedi ben diyorum ki cuma günü verdim 11.34 çıktı değer düştü bana hala diyor bebek olabilir ilaç kullanma takip edilsin bende anlamadım internetten araştırıyorum kimyasal diyor doktor bebek olabilir takip edilsin sınırda diyor anlamadım bende ne yapacağımı
musaeva seyabd düşüşe geçmesi kimyasalmış. Bende bir anda düştü. Sende 5 çıktıktan 2 gün sonra yeniden tahlil yaptır belki yükselir. Çünkü 5 ten yukarı hamilelik
seyabd musaeva valla bilmiyorum yaa kafam çok karıştı ne yapacağımı şaşırdım daha çok korkuyorum böyle
musaeva senpoyraz kanama olmadan aynı Ayda mı hamile kaldınız? Ne kadar umutverici oldu benim için benim hiç kanamam yok ve kasık üstü dün sancılarm vardı, bide göğüslerim ağrıyor🫠Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşAllah🧿💖
senpoyraz musaeva çok fazla kanamam olmadı nisanın 18 i günü sabahı kimyasal düşük kanamam oldu akşama bitti 19 unda da gebe kalmışım bende çok şaşırmıştım