havvakoskaa1 İlk hamileliğimde 8. Haftaya kadar bekleyip öyle gitmiştim tabiki doğal olarak kalp atışlarını duymuştum şimdi çok sürpriz bir hamilelik haberi aldım 6+1 de gitmek istiyorum bu kadar dayanabildim 😂 acaba bu zamanda gidip kalp atışını duyan oldu mu
birumut_ havvakoskaa1 bende yarın 6+2 de gideceğim doktorum normal muayene için çağırdı duyabiliriz de duymayabiliriz de dedi inşallah duyarız 🥹🥹 vajinal de bakmıyor duymazsam bir kaç hafta daha bekelemek zülüm olur
gorenler Ben 6+1 de duymuştum. Ama birkaç gün daha beklerseniz daha net olur. Her makine görmeyebilir.
havvakoskaa1 user73742809 teşekkür ediyorum 🌼 memlekete gitcez gitmeden bi görmek istedim ailelere sürpriz olsun diye 😂
Jrnfudjrjr havvakoskaa1 özel hastanenin cihazları daha donanımlı olduğu için duyarsınız benimde 8 haftalık oldu daha hiç muayeneye gitmedim 10 haftalık olmasını bekliyorum
eymennsmom 6+1 kalp atışı duyulmadı, hatta bebeği de göremedi Yolk sac vardı, 7+2 bebek görüldü ve kalp atışı duyuldu
Jrnfudjrjr havvakoskaa1 sabırdan değil de randevu bulamıyorum bulduğum randevu 2 hafta sonra o zaman da 10 haftalık oluyor
allyslife havvakoskaa1 5+5′te doktorum kalp atışı görünüyor ama şimdi dinlemeyelim çok minik demişti, 6+3′te dinletmişti🫠
allyslife havvakoskaa1 tabii ki, kalp atışı oluşmuş mu, dinlemesek de olur diye sorarsan söylerler. Bazı anneler illa ki dinlemek istediği için kalp atışı minik olunca daha oluşmamış haftaya gel diyebiliyorlar.