esraa_27 Evinizde size garip gelen bi türlü anlam veremediğiniz ama genede yapmaya devam ettiğiniz şeyler ne . Benim bulaşık makinasını sadece misafir gelince kullanmam oda onlar yardım etmek istiyor direk makinayı açıp atıyorlar 😂
hunilii esraa_27 yastığı yorganı komple yıkamak nevresim değiştirmekten daha kolay geliyor🤣🤣 makine bozulmasın diye biri iki değiştirip öyle yıkıyorum evdeki bütün yastık ve yorganlar ortalama ayda 1 yıkanmış oluyor
happyela esraa_27 Ay Bulaşık makinası elim ayağım resmen nasıl kullanmazsın😅 bir bardak su içince bile hemencik makinaya yallah asla elimde uğraşamam 😂
esraa_27 esophia 😂🥹ayy ben yıkamıyorum ya sanki su içerken yumurta kokusu geliyormuş gibi hissediyorum
esraa_27 hunilii 😬ay nevresimleri falan sık sık yıkarım yastığımızı da öyle ama yorgan zor sığdırıp arada yıkıyorum makina almıyor bozulacak diye korkuyorum keşke halılarda makinaya sığsa ya yatak odasını yıkıyabiliyorum tek balkon büyük olsa halıları da yıkardık foşur foşur 😂
hunilii esraa_27 biz yaz kış ince elyaf dolgulu yorgan kullanıyoruz kalın yorgan makineye zor sığıyor diye kullanmıyorum😂😂😂
esraa_27 linababy10 😂🤷♀️valla bilmem ki alıştım zaten hiç yokmuş gibi dolabın içinde bulaşık makinasında kapakta kapalı olunca pekte gerekli değil gibi duruyor gözümde resmen
esraa_27 happyela 😂ya ilk evlendiğimiz sıralar kullanırdım öyle bende ama sanki böyle yumurta kokusu geliyor gibi oluyordu en son midem bulandı yani neden kokuyor diye araştırdım da hatta makinaya sirke attım karbonat attım tek öyle yıkadım içini de temizliyordum ama en son vazgeçtim bayadır hayatımda yok makina yani
esraa_27 hunilii 😂biz yazın nevresim işte kışın bi kalın elyaf o zorluyor bi yün yorganda var sevmiyorum taş gibi insanın üzerine çöküyor resmen
hunilii esraa_27 ay yok hiç uğraşamam bir tane kalın yün yorgan var evde ama 6 senede 2 kere falan kullanmışızdır yıkanmıyor sinir oluyorum