eloay Kızlar merhaba hamilelik belirtilerim 1 haftadır var hemen hemen hepsi. 10 Eylül de kan verdim beta 0,2 çıkmıştı. 15 Eylül yani bugün yine verdim <5, 00 çıktı böyle yaşayıp öğrenen var mı
bebekisteyen eloay öncelikle muhtemelen hamilesiniz 5′in üstü pozitif kabul ediliyor ama siz çok fazla kan vermişsiniz muhtemelen bu da sizi aşırı derecede strese sokacak zaten şu anda da çok erken bu kadar erken dönemlerde öğrenmek inanın çok zor adetinizin gecikmesini bekleyin son günde test yapın eğer çift çizgiyi görürseniz gidin tekrar kan verin hayırlısı olsun
eloay yagmurt6 vay ne güzel bir haber umut dolu 🥹 ben iki kez kan verdim sağlık ocağında, 02 çıktı sonuç şuan adetime 1 hafta var kesin sonuç için özel klinikte yaptırdım <5,00 çıktı kafam çok karışık
dammlacan yagmurt6 Banada umut oldunuz gerçekten bende bugün kan verdim <1.20 çıktı ama tam yumurtlama günümde ilişki oldu sonrasında belirtilerimde oldu ama kan sonucu bu şekilde çıktı umarım benimde yükselir 🥺
seyabd yagmurt6 benım adetime 6 gün kala kan verdim 11.34 çıktı 3 gün kala verdim tekrardan 5.74 çıktı adet gecikmesi olursa eğer normal gebeliğe dönebilir mi sence nasıl olur bilgin var mı acaba canım aşırı stresliyim görümcem hemşire bu sonuçlar yanıltıcı olup adetin gecikirse yüksek sonuç da alabilirsin dedi ama bilmiyorum
BlueLuna <5 demek 5′ten kucuk demek. Yani 0 da olabilir, 1 de olabilir, 4 de olabilir. Bazi laboratuvarlar degerleri bu sekilde olcuyor. Simdilik degeriniz negatif yani ama ilerleyen gunlerde artabilir de tabii.
musaeva Merve43 kimyasaldan sonra kanamanlz oldumu? Dün öğrendim 11.29 dan 0.1 e düştü kanamam falan yok. Tedirginim
seyabd Merve43 ne yaptın peki sonra doktora gittiğinde hangi tetkikler yapıldı şuan gebelik var mı veya ondan sonra bebeğin oldu mı canımm
Merve43 musaeva bugün yarın baslar adet gibi biraz ağrılı kanama olabilir sonrasında korunmaya gerek yok
Merve43 seyabd soyle kimyasal gebelik zaten çoğu kadında olan birsey bazıları hiç yakalayamazken bazıları adet gunu gelmeden test yaptığı zaman yakalayabiliyor normal kanama ile atılıyor vücuttan çoğu doktor gebelik ya da düşük olarak degerlendirmiyor bile. Benim 2 kez oldu ikisinde de adetten bir iki gün gecikme ile atıldı. 2 ay sonrasında sağlıklı gebeligim oldu kızım 7 yaşında şuan. Şimdi tekrar hamileyim yeni. Yani endişeye gerek yok hiçbir şey yapmanıza gerek yok bir sonraki gebeliği etkilemez siz denemeye devam edebilirsiniz
seyabd Merve43 Merve43 ayyy içime su serptin canım Allah razı olsun bende çok korktum bir tane temmuz ayında bir de şimdi böyle olunca kendimi aşırı kötü hissettim daha bende cuma günü doktora gidip bir muayene olmayı düşünüyordum Senin iki kimyasal arası ne kadar sürdü canım
musaeva Merve43 karnlmın aşağısında batmalar var en çokta sol tarafda kasık üzerindede göğüs uçları. İnşAllah kanama olurda geçer tedirginim
seyabd Merve43 aaa benımki de 2 ay oluyor 21 Temmuz 15 Eylül inşallah benım de önümüzdeki ay kalırım inşallah