anneciimmm 2 kez erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama bugün beta HCG baktırdım 1.20 neden böyle oluyor 🥺🥺
eloay anneciimmm yalancı test olabiliyormuş bende öyle silik gördüm kan verdim 02 çıktı. Şuan aradan 5 gün geçti özel klinikte yaptırdım sonuç <5,00 🙄🙄🙄
dammlacan anneciimmm ben de bugün tahlil verdim 1.20 çıktı evde test yaptım çok silik hayalet çizgi gibi bişey çıktı ama kuruma çizgiside olabilir hani normal adet günüm bugün ama olmadım genelde de hep gecikir zaten hafta sonuna kadar beklicem bakalım 🥺
eloay anneciimmm aynı testen 4 tane yaptım silik gibi çıktı ama farklı marka yaptım bir tane onda hiç hayali bile çıkmadı
anneciimmm dammlacan evdeki testler güven vermiyor artık bana kaç kez oldu böyle sadece umutlaniyorum 🥺
dammlacan ekinci7227 küçüktür işareti Kanda daha düşüktür anlamına geliyor dimi çünkü benimkinin yanında da küçüktür işareti var referans değer 5.8 ve üzeri yazıyor benim tahlilimde
ekinci7227 dammlacan nasıl söylim canım örnek<5 dileyelim yani 1 de olabilir 2 de 5 in altı anlamında yanı 5> böyle büyüktür olsa 5 üstü sayılıyor öyle
ekinci7227 dammlacan inşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın her kadına annelik duygusunu tattırsın Rabbim hepimizin herkesin gönlündekini versin
dammlacan anneciimmm hafta sonuna kadar bekleyip evde tekrar test yapacağım önümüzdeki hafta da kan veriririm tekrar tabi adet olmazsam 🥺 Sizde de bir gelişme olursa haber verin lütfen 🌸