Merhaba şu an 22 + 3 günlük hamileyim haftalardır zeynepkamil‘den detaylı ultrason randevusu almaya çalışıyorum kesinlikle alamıyorum en son Cerrahpaşa tıp Fakültesi’nde ücreti karşılığında yapıldığını duydum sabah aradığımda 4000 gibi bir fiyat söyledi ilk konuştuğum kişi öğleden sonra bilgi almak için aradığımda da sekiz 9000 TL gibi bir fiyat verdi telefondaki kişi de ve kafam allak bullak oldu yani 4000 TL ve 9000 arasında dağlar kadar fark var hani bir de farazi rakamlar hani şey diye söylüyor 3.500 4.000 arası dedi bir tanesi bir tanesi de 8000 9000 arası olabilir dedi ya aynı gün aynı hastane nasıl böyle bir uçurum fiyat farkı veriliyor kafam çok karıştı yakın zamanda orada detaylı ultrason yaptıran varsa bana fiyat bilgisi ve hangi doktora yaptırdığını söyleyebilirse çok sevinirim çünkü en uzak bir yol kendimi gittiğimde ona göre ayarlamalıyım hani 4000 liraysa eğer oraya gittiğimde 9000 lirayla karşılaştığımda zaten yapamayacağım bu sefer de okadar yolu dönmek zorunda kalacağım zaten diğer özel hastanelerde imkansız yaptıramıyorum çünkü çok fiyatlar veriyorlar bu konudan destek olabilirseniz gerçekten çok sevinirim çünkü hani doktorlar yaptırmam gerektiğini söylüyor ama maddi durumum elvermiyor zaten hani en son 4000’i duyunca bir şekilde ayarlarım ve yaptırırım yaptırmaya çalışırım diye düşündüm ama 9000 TL’yi inanki verebilecek durumum yok bana bir bilgi verebilirseniz çok sevinirim mesela başka hastane zeynepkamil‘den önce başka hastanelere gittiğimde de onlar da işte Perinatoloji bakıyor dediler ama hiçbir Perinatoloji de bakmıyor detaylı ultrason bakmıyoruz diyorlar gönderiyorlar yani madem bunu yapmak zorundayız neden bu kadar yokuşa sürüyorlar anlamıyorum ya onlar yüzünden hani ben detaylı ultrason yaptıramayacağım ve hamilelik boyunca hep bunu Düşüneceğim yani bilmiyorum gerçekten