reyyreyycn Merhaba, kanala yerleşmiş bebek denildikten kaç hafta sonra doğum yaptınız? Ben 34+6’yım dün kontrolüm vardı doktor kanala yerleşmiş dedi ama nst’de sancı çıkmadı. Bilim 2 ile 4 haftaya kadar diyor ama sizde durumlar ne?
reyyreyycn anonimssss aman iyi bir gün bile içerde fazla kalsalar kar 🌸 doldursunlar günlerini ne bu acele ☺️
lepiska27 anonimssss benim doktorum hurmada yiyebilirsin ahududu yaprağı çayınıda içebilirsin dedi ondan sonra sancılarım yavaş yavaş başladı ve hergün pilates yapıyorum
anonimssss reyyreyycn kesinlikle öyle birde benim 35 haftada da 1 cm açıklık ve rahim agzı 17 mm sağlıcakla zamanında kucağımıza alalım insallah 😊🌸
reyyreyycn Benim de 21 haftada tanı kondu 25mm kısalık ile bu günlere geldik 🤲 inşallah bir 38 de görelim de
anonimssss lepiska27 bende bugün başlamayı düşünüyorum insallah hurmaya çaylara ve yürüyüşe 😊 sağlıcakla kucağına alırsın insallahh 🌸
reyyreyycn anonimssss bende de biraz fazla ayakta kalırsam kasığım batıyor ve hareket etmeye başladığında vajinamda baskı çok oluyor
reyyreyycn anonimssss benim de sola yatınca hareketleri belirginleşince batma başlıyor bir de ayakta fazla kalırsam. Ayy ben korkuyorum hem hurmadan hem pilatesten, hayalim böyle değildi ama erken gelirse diye tedirginlik elimizi kolumuzu bağladı. Çok güzel sevindim sizin adınıza zaten artık sizde yavaş yavaş sürecin de başlaması lazım ki kolay bir doğum olsun 😇 Teşekkür ederim yanıtınız için inşallah sağlıkla kucağımıza alırız zamanı gelince 🌸
anonimssss reyyreyycn bende korkuyorum ama yapmam daha iyi olacak gibi ilk doğumum olucak Allahın izniyle genelde ayakta fazla kalırsam yâda oturduğum zaman ani hareket yapınca da oluyor amin insallah hepimiz 🌸
reyyreyycn aslnmelike03 doktor söylüyor ultrasonda görüyor, ama bacakların bir araya gelmiyor artık yürüyüşün paytak paytak oluyor 🤭
reyyreyycn anonimssss benim de ilk doğumum ve gurbetteyim kimse de yok eşimden başka o yüzden hep bir endişe hali 🥹 Allah herkesin yardımcısı olsun hepimize kolaylıkla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🩵
aslnmelike03 reyyreyycn 33+3üm bende haftaya çarşamba kontrolüm var doktor kanalda fln demedi de o yüzden merak ettim nasıl anlaşılıyor dıye
reyyreyycn aslnmelike03 eğer böyle hissiyatınız varsa doktora sorun kontrol esnasında kanala yerleşmiş mi, pozisyonu nasıl şuan bebeğin diye, o sizi bilgilendirecektir