Mervesare0 rojinn00 bu haftada gidince ne yapıyorlar peki bende yarın gideceğim sadece evde testte pozitif çıktı kanda vermedim
havvakoskaa1 rojinn00 tam olarak aynıyız 😊 Cuma gününe randevu aldım 6+1 oluyorum umarım kalp atışını duyarım biraz erken gibi geliyo ama duyacağımı düşünüyorum
rojinn00 123456789ben hayır ıkı hafta sonra gel denıldı 8 eylülde gıttım 1 ekımde randevu aldım sız de mı aynı haftadasızn gördünüz mü keseyı
123456789ben rojinn00 Yok ben bugün 4+0 oldum Cuma günü doktorum çağırdı acaba görür müyüm diye sordum
rojinn00 Mervesare0 bende kan tutullar 3 haftalık demıstı geçen hafta ama kese yok dedı bana ıkı hafta sonra gel dedı kese görmek ıcın galıba
rojinn00 123456789ben bence gıtme sadece kan tutuyor oda ben 1 ekıme randevu aldım o zmn gıdıcem 7 haftalık olurum o zmn
rojinn00 havvakoskaa1 bana haber verin intgram hesabınızı yazarsanız ordan ıletısıme gecerım sızle aynı gün annesıyız ☺️☺️
Mervesare0 Beyzaalbayyrak bende bugün 5+5te gittim kese var ama bebek var mı vs diye haftaya gel dedi
Beyzaalbayyrak Lavinyam06 Ya aslında uyku kasık ağrısı göğüs ağrısı vardı ama birden azaldı gibi oldu 🥲🥲neden acaba başına gelen varmı ters giden bişeymi oldu diye korktum
123456789ben Beyzaalbayyrak Bende 4+2 yim benimde iki gün öncesine kadar yoğun kasık bel ağrım vardı bu iki gündür bir anda azaldı çok hafif arada oluyor bir sorun yoktur inşallah