SelinAden mevsimmbhr sabah mutlaka bakın sisteme düşmediyse sağlıkocağına uğrayın 🥰 bize de haber verrr
SelinAden mevsimmbhr hayırlı olsunn ❤️ sağlıkla gelsin inşallah bende 89 la öğrenmiştim erken öğrenip beklemesi çok zor oluyorr
Cansin_01 mevsimmbhr hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede nasip olsun 🥹♥️💋
seyabd mevsimmbhr ayyy hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da çok dua et canım
mevsimmbhr Aybars20 amin canom Allah razı olsun beta normal mi acaba 2 gün gecikme vardı verdgımde 2 gün önce yani
hunilii mevsimmbhr betayı görmen için doktorun onaylaması lazım diye biliyorum sağlık ocağına gidip öğrenebilirsiniz
hunilii mevsimmbhr ay şimdi gördüm daha çok yeniii🌸 hayırlı olsun canım muhakkak takip et 2 günde bir inşaAllah sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🌸
19ali63 mevsimmbhr hadi maşallah Rabbim sag salim keseyi kalp atışı duymayı görmeyi nasip etsin kucagınıza saglıcakla alın 🥰
19ali63 teyzzanne evet inanır mısınız biz hala gülüyoruz resim yüklemeyi ayarlayamadım yoksa gönderirdim