Kızlar ben Nisan ayından beri 3,74 TSH değeri ile 25 mg ilaca başladım. Doktorum tarafından tabi ki. 4 ay kullandım. Bu sürede bir boş gebelik geçirdim kürtaj oldum adet sonrasında Ağustos ayında yine hamile kaldım doktorum TSH değerimede baktı 3,04 çıktı. Dozumu da 50 mcg’a çıkardı. Bu hamilelikte kimyasal oldu ama. 8 Ağustos’tan bugüne 50 lik kullandım bugünde yine TSH kontrolü yaptırdım 0,31 çıktı. 1 ayda inanılmaz çakılmış. 1 haftadır da boğazımda yutkunurken ağrı oluyor hasta olcam diye bekledim ama hastalanmiyorum da (çok şükür tabi). Adet olmayı bekliyordum yeniden gebelik planlaması için 2. Günü muayeneye gidecektim 3-4 gün falan kaldı yani doktorumla görüşmeme. Şimdi bunları telefonda anlatmak istemiyorum beni anlamaz belki diye yüz yüze geleceğimiz günü bekliyorum ama bu sürede 50 lik yerine 25 içmeyi düşünüyorum. Yapay zekaya göre bu doz bana çok fazla gelmiş. Böyle bir durum yaşayan var mı ya? Bir de elimdeki 50 lik dozu ikiye kırıp yarısını içsem 25 mcg yerine geçer mi kesin dozum değişene kadar almayayım dedim.